"Doteraz som nikdy nemala Botox," prezradila Jennifer Lopez tajomstvo svojej mladistvej pleti.

4 kroky k dokonalé pleti.

Pravdepodobne si všimol lásku Jennifer Lopez k make-upu pri prezeraní sociálnych médií. Väčšine fotografií speváčka a herečka zdieľa, čo nosí spolu s úžasným make-upom. Napriek tomu J.Lo nebojí ukázať sa v prirodzenom stave.

Ona tiež pracuje na sebe.

Predsa jej mladistvá pokožka je niečo, čo môže byť hrdá. Lopez sa podarilo udržať svoju pokožku dokonalú bez akýchkoľvek umelých intervencií. "Doteraz som nikdy nemala Botox," povedala J.Lo.

"Nie som tá osoba," povedala. "Nemám nič proti tomu, keď to robia iní, je to len niečo, čo sa mi nehodí."

Tajomstvo krásnej pleti je jednoduché.

Povedala, že hľadá prírodnejší spôsob, ako sa starať o svoju pokožku. Jej fanúšikovia sa môžu pýtať, ako môže mať Jennifer Lopez, vo veku 53 rokov, tak sviežu, bezchybnú a lesklú pokožku. A J.Lo s radosťou zdieľa bežnú starostlivosť o pokožku, ktorá jej pomáha udržiavať jej stav. Nedávno Lopez predstavila líniu kozmetiky na starostlivosť o pokožku JLO Beauty a rutina, ktorú nedávno zdieľala, sa skladá výlučne z jej produktov.

Starostlivosť o pokožku je celkom jednoduchá a skladá sa len z 4 krokov, takže ju môžeš rýchlo vyskúšať aj ty.

J.Lo has never experienced cosmetic interventions.
  • Prvým krokom je hlboké očistenie - J.Lo si umyje tvár svojím očisťujúcim krémom.
  • Potom pokračuje aplikáciou séra. Zdieľala, že sérum používa dvakrát denne - ráno a večer. "Vitamíny pre tvár," nazýva to. "Rád to vnímam ako keby som bral svoje vitamíny hneď ráno," zdieľala. Lopez nechá sérum "vsiaknuť" a pokračuje v treťom kroku.
  • Nasleduje opaľovací krém. Je to pravdepodobne najdôležitejší krok v celej rutine speváčky. Zdieľala, že opaľovací krém bol jej najväčším kozmetickým tajomstvom od svojich začiatkov v dvadsiatkach.
  • A posledným krokom je krém pod oči a medzi obočím.

Napriek tomu je rovnako dôležitá aj vnútorná starostlivosť o náladu. Lopez začína svoj ráno tým, že nastaví správny duch na zvyšok dňa.

"Začnem s mysľou, s dušou," zdieľala. Lopez odkláňa svoj telefón ráno. "Len sa nastavím na správnu cestu na celý deň s tými správnymi úmyslami a myšlienkami ... s pozitívnym myslením," zdieľala.

Čo si myslíte o starostlivosti o pokožku J.Lo? Skúsila by si ju aj ty sama?

Fotografia na obálke je z Instagramu J.Lo.