10 Ľudí, ktorí nečakali, že sa stanú prvotriednymi hollywoodskými hviezdami

Niektoré celebrity tvrdo pracujú a stále snívajú o oslňujúcich reflektoroch, cvakajúcich fotoaparátoch a miliónoch verných fanúšikov. Iní sa stávajú známi vďaka stretnutiam, ktoré obrátili ich život hore nohami. Neznamená to, že si neboli vedomí svojich vlastných talentov, ale kvôli šťastnej zhode náhod si uvedomili, čo chceli naozaj v živote robiť.

Zdravanalada.sk zozbierala o celebritách, ktoré našli slávu náhodne, niekoľko takýchto príbehov. Určite nám dáte za pravdu, že každý z týchto príbehov zneje ako rozprávka.

Veľmi málo mladých ľudí miluje trávenie letných prázdnin so svojimi rodičmi. Jennifer Lawrence mala takéto chvíle bezpochyby počas rodinnej dovolenky, keď mala 14 rokov. Kým sa jej rodina prechádzala po New Yorku, všimol si mladú herečku filmový agent. Priblížil sa k rodine, opýtal sa, či si môže urobiť s Jennifer fotku a zapísal si jej telefónne číslo. Na druhý deň jej zavolal a pozval ju na Academy Award winner na jej prvý herecký konkurz.

V mladosti bol Depp skutočne rebelským chlapcom. Veril tomu, že sa stane skutočnou rockovou hviezdou. Vystupoval v baroch so svojou skupinou The Kids a dokonca ho aj vylúčili zo školy, pretože väčšinu svojho času venoval svojej hudbe. Lori Anne Allison, Johnnova prvá manželka, ho však predstavila Nicolasovi Cage. Cage si o Deppovi myslel, že je predurčený na herectvo. Cage mladého rebela povzbudil, aby sa stretol s agentom.

Alexis bola veľmi hanblivé a uzavreté dieťa. Aby sa vysporiadala so svojimi neistotami, začala navštevovať skupinu miestneho divadla. Počas vystúpenia v malom nákupnom centre si mladú herečku všimol modelingový agent. Pozval ju, aby sa presťahovala do New Yorku a začala svoju kariéru v móde. Budúca hviezda Gilmorových dievčat povedala áno.

Justinovo detstvo bolo úplne obyčajné, ale veci, ktoré nasledovali by sme mohli opísať ako skutočne magické. Mama ho vychovávala sama - musela mať viacero zamestnaní, aby zarobila dostatok peňazí. Bola skutočne hrdá na to, keď sa jej 12-ročný chlapec zúčastnil v miestnej talentovej show. Mama jeho výkon natočila a video zavesila na YouTube. Producent Scooter Braun video videl a nemal ani najmenšiu pochybnosť, že sa raz chlapec stane tým, o čom sníva skoro každý človek.

Channing Tatum pracoval ako striptér a viacerí ľudia si tento fakt pripomínajú s úsmevom. Avšak to nebola jediná práca, ktorú sa odvážil robiť, keď bol mladým. Pracoval aj ako staviteľ, asistent na veterinárnej klinike a obchodný predajca. Šanca, ktorú dostal, rapídne zmenila jeho prácu. Keď sa Tatum prechádzal po Miami Beach, priblížil sa k nemu modelingový anget a pozval ho, aby sa zúčastnil šoubiznisu.

Ellen Pompeo je známa vďaka svojej úlohe Meredith Grey z TV seriálov Klinika Grace. V 90-tych rokoch, pracovala ako čašníčka v kaviarni. Tam si ju všimol módny fotograf. Čoskoro začali randiť a presťahovali sa do New Yorku, aby ovládla svet šoubiznisu. Najprv sa zúčastnila reklamného vysielania a potom šla na konkurz pre Law & Order.

Ak by nebolo jeho sestry, ktorá tajne poslala Melove nahrávky do nahrávacieho štúdia, bol by možno známym novinárom a nie kandidátom na Academy Award. Avšak osud bol Gibsonovi naklonený a filmový režisér ho pozval na konkurz. Gibson sa rozhodol dôverovať sestrinej intuícii a stal sa členom Národného inštitútu dramatického umenia v Sydney.

Kto vedel, že niekto sa môže stať slávnym počas podpory svojho obľúbeného športového tímu. No a to bolo presne to, čo naštartovalo kariéru 21-ročnej Pamele Anderson. Predtým bola obyčajné dievča z Vancouvru, kde pracovala ako fitness trénerka. Počas športovej hry zachytila jej emocionálnu reakciu kamera. Pamela sa dostala do vysielania hry v miestnej televízii, ktorú náhodne videl agent pre vzťahy s verejnosťou zo spoločnosti Labatt. Bola to práve táto spoločnosť, ktorá jej ponúkla jej prvú modelingovú zmluvu.

Kto by si pomyslel, že filmový agent si všimne jačavú ženu, ktorá zápasila s bankovým úradníkom, potom čo sa s ním dostala do sporu? Agenta, ktorý bol svedkom tejto scény, dojal charakter Charlize. Áno, táto jačavá žena bola v skutočnosti Charlize Theron, ktorá mala v tom čase nejaké problémy so svojou bankomatovou kartou. Aby sa mohla stať známou baletkou, presťahovala sa z Južnej Afriky do New Yorku, ale svojho sna sa musela vzdať kvôli zraneniu nohy. Keď stretla tohto filmového agenta, bola veľmi zlomená a to bolo dôvodom, prečo súhlasila s pokusom o hereckú kariéru.

Kariéra Sarah Michelle Gellar začala oveľa skôr, ako u ostatných celebrít v tomto článku. Dievčatko malo iba 4 roky, keď jej osud dožičil šancu k úspechu. Práve obedovala so svojou mamou v Burger King, keď sa k jej mame priblížil manažér a opýtal sa jej, či sa nechce zúčastniť reklamného šotu. Na rozdiel od iných mladých hviezd sa Sarah podarilo zostať v svete šoubiznisu a dokonca sa stala jednou z top teen idolov rokov 2000.

Ktorý príbeh sa vám páčil najviac? Zmenil sa vám niekedy život po náhodnej zhode náhod? Zdieľajte svoje príbehy s nami v komentároch!

Pozrite si fotografie na 2 Days in the Valley / Metro-Goldwyn-Mayer