10 Absurdných dôvodov, prečo sa ľudia rozhodli rozviesť

Spravidla si myslíme, že len vážne problémy akými sú klamstvo alebo neustále hádky vedú páry k rozvodom. Avšak niekedy sa manželia rozhodnú rozviesť kvôli skutočne bizarným alebo dokonca primitívnym veciam.

Zozbierali sme pre vás 10 absurdných predsa však skutočných dôvodov, ktoré priviedli ľudí k rozvodom.

10. Sociálne médiá

V dnešnej dobe trávime na stránkach sociálnych sietí neuveriteľné množstvo času. Niektorí ľudia sa však idú kvôli tomu zblázniť. Napríklad, žena z Indie sa rozhodla rozviesť so svojím manželom po tom, čo si jej manžel nezmenil svoj status o vzťahu na Facebooku zo "slobodného" na "ženatý".

9. Neumyté taniere

Ako často sa s vaším milovaným hádate kvôli špinavým tanierom? Viete si predstaviť, že by mala byť špinavá šálka dôvodom rozvodu? Ani Matúš tomu neveril. Ale jeho manželka ho nechala pretože si zvykol nechávať šálky vedľa umývadla. Myslela si, že je to znak ľahostajnosti a jej exmanžel na to spomína takto: "Zakaždým, keď prišla do kuchyne a našla pohár na pitie pri umývadle, bol to krôčik k ukončeniu nášho manželstva. Ja som o tom naozaj dlho vôbec nevedel a ani som to netušil."

8. Nevšímanie si správ

Ak sa náhodou nabudúce po prečítaní sms správy rozhodnete, že na ňu nebudete odpovedať, dva krát si to premyslite, pretože to môže byt na súde použité proti vám. Žena z Taiwanu sa so svojím manželom rozviedla, pretože neodpovedal na jej sms správy. Dokonca na súde ukázala svoje správy ako dôkaz toho, že ju manžel po celý čas ignoroval.

7. Nesprávne stravovacie návyky

Kuwaitská žena podala žiadosť o rozvod po týždni manželstva po tom, čo zistila, že jej manžel dáva prednosť jedeniu chleba namiesto hrášku. Žena povedala, že ju jeho primitívne spôsoby veľmi šokovali. .

6. Bielizeň na pranie

Futbalový fanúšik sa rozviedol so svojou ženou kvôli bielizni na pranie. Zvykol zbierať autogramy svojich futbalových hráčov na svoje tričko a jeho žena sa rozhodla, že jeho tričko vyperie. Výsledkom bolo, že všetky podpisy vybledli.

5. Make-up

Iba pár dní po svojej svadbe podal muž žiadosť o rozvod po tom, čo svoju manželku uvidel bez make-upu. 34-ročný muž si uvedomil, že nie je vôbec taká pekná ako pred svadbou. Obvinil 28-ročnú ženu z klamstva v tom zmysle, že ho podvádzala používaním príliš veľkého množstva kozmetiky vrátane falošných mihalníc.

4. Politické názory

Po 22 rokoch spoločného života sa žena z Kalifornie rozhodla so svojím manželom rozviesť po tom, čo zistila, že jej manžel volil Donalda Trumpa. Gayle McCormick hovorí, že sa cítila podvedená. "Cítila som sa ako keby ma podviedol. Medzi nami sa otvorili témy, ktorým sme nikdy predtým neriešili."

3. Upratovanie

V roku 2009 sa nemecká žena rozviedla po tom, čo so svojím manželom prežila spolu 15 rokov. Hovorí, že už nemala chuť ďalej sústavne upratovať. Myslela si, že si na túto "slučku" zvykne, ale keď muž zvalil a nanovo postavil múr ich domu po tom, čo sa zašpinil, uvedomila si, že už má všetkého dosť.

2. Ľúbostné listy

V Taliansku sa rozhodol 99-ročný muž ukončiť manželstvo, ktoré trvalo 77 rokov. Našiel listy, ktoré písala jeho manželka v 1940-tych rokoch svojej tajnej láske. Žena sa pokúsila zachrániť ich manželstvo a presvedčiť svojho manžela, aby zostal, ale on sa už definitívne rozhodol, že od nej odíde.

1. Meno v telefónnom zozname

V roku 2009, sa saudská žena rozviedla so svojím manželom po 17 rokoch, keď zistila aké meno má v jeho telefónnom zozname . Stalo sa to práve vtedy, keď si prechádzala jeho kontakty v mobilnom telefóne a zistila, že muž má jej meno v telefóne uložené ako Guantanamo čo znamená "vojenská základňa v USA". Ženu to urazilo a okamžite požiadala o rozvod napriek tomu, že muž si myslel, že je to v rámci zábavy iba hlúpy vtip. Ale nanešťastie sa mu svoju manželku nepodarilo presvedčiť.

Aj vy si myslíte, že tieto dôvody patria k vážnym dôvodom pre rozvod? Podeľte sa s ďalšími dôvodmi s nami.

Pozrite si fotografie na depositphotos.com