10 Celebrít, ktoré mali rovnaké oblečenie viac ako raz a vyzerali úžasne

Celebrity sú pod neustálym tlakom a záujmom publika a táto skutočnosť ich núti, aby vždy vyzerali určitým spôsobom. Nepísaným pravidlom je, že ľudia zo šoubiznisu by si nikdy nemali obliecť rovnaké oblečenie dvakrát - považuje sa to za nesprávne chovanie. Sú však ľudia, ktorí toto pravidlo ignorujú a nepovažujú to za hanbu, ak sa v rovnakých šatách ukážu na verejnosti viac krát. Ak sa vám šaty páčia a cítite sa v nich pohodlne, prečo si ich neobliecť znova?

Zdravanalada.sk našla 10 prípadov, kedy sa celebrity ukázali v rovnakom oblečení na rôznych podujatiach a cítili sa úžasne.

V roku 2018 vyzerala Padma Lakshmi v týchto červených šatách od J. Mendel na slávnostnom večere Emmy Awards veľmi pompézne. No niektorým ľuďom boli tieto šaty už známe. Padma sa v týchto šatách už ukázala v roku 2017 na ocenení Vogue India Women of the Year Award. Herečka vysvetlila svoju voľbu šiat skutočnosťou, že čas aj práca, ktorú strávili pri tvorbe týchto šiat si zaslúži ich opakované nosenie. Lakshmi chce opakovaným nosením týchto šiat zdôrazniť to, ako veľmi sú cenné.

Naomi Campbell zažiarila vo svojich strieborných šatách od Versace na "Fragrance Foundation Awards" v roku 2015, kde boli nominovaní ocenení za významné úspechy v oblasti parfémov. V roku 1998 sa však v týchto šatách ukázala po prvý krát. Napriek tak dlhej časovej medzere vyzerala róba rovnako očarujúco, ako po prvý krát.

Helen Mirren milovala svoje čierne šaty s potlačou zelených kvetov od Dolce & Gabbana tak veľmi, že si ich v priebehu rokov 2013 až 2015 obliekala dosť často. V šatách sa ukázala na premiére vystúpenia Finding Neverland a Sen noci svätojánskej, ako aj na “The Prince’s Trust & Samsung Celebrate Success Awards” a “Empire Awards.” Vďaka správne zvoleným svetríkom, doplnkom a topánkam sa Helen podarilo zapôsobiť na publikum svojim jedinečným vzhľadom a odlíšiť sa od iných, pričom si zachovala svoj tradičný elegantný štýl.

Helena Bonham Carter má vždy svoj jedinečný zmysel pre štýl a vyberá si róby v súlade so svojím vnútorným zmyslom, ako vníma svet. Jednoducho nemá problém objaviť sa v rovnakých šatách na rôznych podujatiach. V marci 2010 prišla herečka na premiéru filmu Alica v krajine zázrakov v purpurových atlasových šatách. Neskôr sa v rovnakých šatách predviedla ešte dva krát - na BAFTA Awards v Londýne a na čajovej párty za rovnaké ocenenia v Los Angeles.

Susan Sarandon sa v týchto čiernych šatách s potlačou ukázala na premiére filmu Posledný Robin Hood na druhý deň Medzinárodného filmového festivalu v Toronte. O 2 roky neskôr si herečka zopakovala svoj imidž počas návštevy Broadway premiéry hudobného Hamiltonu v New Yorku.

Tiffany Haddish, herečka a sólová komička, si kúpila v roku 2017 od Alexandra McQueena biele šaty za 4 000 dolárov. Od vtedy ich už mala 3 krát. V júli sa v týchto šatách ukázala na premiére filmu Girls Trip, v novembri na Saturday Night Live a neskôr na Oskaroch. Podľa Tiffany podporili jej voľbu rovnakých šiat viaceré celebrity a dokonca sa jej príkladom nechali aj inšpirovať.

Sophia Loren, talianska herečka, si tieto čierne elegantné šaty s priehľadnými rukávmi obliekla na výročné ocenenie 67th Annual Golden Globe Awards. O rok neskôr nato v tých istých šatách vítala hostí na oslave 150-tého výročia zjednotenia Talianska.

V roku 2013 si Keira Knightley vybrala od Chanel tylové svadobné šaty s dĺžkou po kolená. Po oslave však herečka nechcela svojím šatám povedať zbohom a neskôr sa v tých istých šatách zúčastnila výročného večera dobročinnej organizácie s názvom "Serious Fun Gala" zameranej na vyzbieranie príspevkov pre rehabilitáciu detských táborov. No tento krát boli šaty doplnené dlhými priehľadnými rukávmi, čo pôsobilo ako keby prišla v úplne inom oblečení.

Kirsten Dunst sa ukázala v roku 2004 vo svojich krátkych čipkovaných šatách od Christian Lacroix na podujatí Vanity Fair party for The Oscars. O 13 rokov neskôr si herečka v Paríži znova zopakovala svoj imidž na prezentácii novej kolekcie "The Garden of Kalahari".

Nikdy by sme nepovedali, že hlavná redaktorka časopisu Vogue — Anna Wintour — si zopakuje svoj imidž. Táto žena sa považuje za jednu z najvplyvnejších postáv vo svete módy. Wintour si po prvý krát obliekla svoje kvetované šaty od Lanvin na podujatí "Moet & Chandon", ktorú organizovala francúzska spoločnosť. O mesiac neskôr sa v rovnakých šatách objavila na Yves Saint Laurent show na parížskom módnom týždni.

Podporujeme ľudí z článku, pretože nezáleží na tom, čo máte oblečené, ale akým charizmatickým človekom ste. Súhlasíte s nami? Zdieľajte prosím svoje názory s nami v komentároch!

Pozrite si fotografie na CelebStarzNews / twitter