10 Tipov, ktoré nablýskajú štýl vašich partnerov bez toho, aby sa ich to nejako dotklo

Nedávny výskum ukázal, že oblečenia, ktoré majú rady ženy, by aj rady videli na svojich mužoch, aj keď sa často líšia, pretože niektorí muži majú radšej kapsáčové hip-hop nohavice alebo vyšúchané džínsy. Aj muži aj ženy sú niekedy z výberu partnerovho oblečenia nešťastní. Ak ste jedným z ľudí, ktorí by radi štýl svojho priateľa pozdvihli, existujú pár rád, ktoré by ste mali vedieť pred tým, ako váš partner odhodí všetky svoje veci.

Zdravanalada.sk pre vás zozbierala pár tipov, ktoré vám pomôžu taktne a ohľaduplne vylepšiť štýl vášho partnera.

1. Naplánujte si nakupovací výlet pre oboch

Nie je jednoduché motivovať muža, aby šiel s vami nakupovať, preto je lepšie obmedziť nakupovanie len na určitý čas a navštíviť iba mužské oddelenia. V tomto prípade musíte venovať celú pozornosť šatníku vášho priateľa a nesmiete odolať pokušeniu vyzdvihnúť pár oblečení pre seba. Myslite pozitívne: namiesto pripomienok, že nenávidíte tričko vášho priateľa, mu povedzte, aký je v tričku príťažlivý.

2. Strategický dar

Ak váš muž nakupovanie nenávidí, netrvajte na tom. Namiesto toho mu kúpte oblečenie, ktoré sa vám páči a darujte mu ho spolu s peknými slovami. Povedzte mu, že keď vidíte oblečenie v obchode, myslíte na to, ako úžasne by v ňom vyzeral. Ak kupujete dar, uistite sa, že sa hodí k partnerovej osobnosti, nie tej vašej.

3. Pozvite ho na udalosť, na ktorú sa bude môcť vyobliekať

Ak máte v pláne vyzdvihnúť štýl vášho priateľa, bolo by logické vymyslieť mu dôvod, aby sa mohol vyobliekať. Pozvite muža na večeru do prepychovej reštaurácie alebo si naplánujte večer v opere len pre vás dvoch. V tomto prípade nebude mať inú šancu, len odmietnuť svoje obyčajné džínsy aj tričko a pohľadá niečo vhodnejšie (samozrejme, s vašou pomocou).

4. Pomôžte sa mu zbaviť vecí, ktoré sa vám nepáčia

Pred tým, než sa zbavíte niektorých starých vecí, ubezpečte sa, že nové oblečenie bude alternatívou. Muži sa neradi vzdávajú svojho obľúbeného oblečenia len tak, preto musíte zasiahnuť a pomôcť. Ako zámienku môžete použiť jarné upratovanie, aby ste spoločne prešli partnerov šatník a rozhodli, ktoré kúsky sa mu už nehodia a ktoré môžete darovať na charitu alebo lacno predať.

5. Zabezpečte mu oblek ušitý na mieru

Čo môže byť viac lichotivé, ako oblek šitý na mieru, ktorý dokonale ladí? Oblek šitý na mieru vyzdvihuje naše silné stránky a prednosti a minimalizuje problémové partie. To, že oblek ušitý na mieru dokonale sadne znamená, že ide o múdru investíciu. Oblek šitý na mieru sa vám môže zdať drahý, ale po rokoch vám prinesie obom radosť.

6. Zamerajte sa na formu

Dobrá forma je kľúčom k úspechu. Dokonca aj jednoduchá sukňa a džínsy, ktoré dobre pasujú budú vyzerať lepšie ako zle ušitý oblek. Takže pri výbere oblečenia pre vášho priateľa v obchode alebo ak si objednávate oblek na mieru to majte na pamäti .

7. Pre svalnatých mužov vyberajte primerané oblečenie

Výber správneho oblečenia pre muža s veľkými svalmi môže byť výzvou a existuje pár pravidiel, ktorými sa je treba riadiť, ak chcete uspieť. Je lepšie zamerať sa na neutrálne farby, ktoré nepriťahujú príliš veľa pozornosti a vyhýbať sa oblečeniu, ktoré pridáva objem navyše ako sú napríklad prúhované svetre alebo volánové kabáty. Úzke riflové oblečenie a (znova) na mieru šité oblečenie sú dobrou voľbou.

8. Nezabudnite na detaily

Detaily môžu niekedy úplne zmeniť celý vzhľad a iste ich teda nemožno ignorovať. Manžetové gombíky, pásikavá kravata a hranaté vrecká by sa mohli zdať príliš maličké na povšimnutie, no celému vzhľadu dávajú konečnú črtu. Aj topánky sú dôležité. Niekedy si muži nevedia spolu zladiť svoje topánky a oblečenie, takže ak sa postaráte o nový vzhľad vášho priateľa, ubezpečte sa, že ste mu vybrali pár krásnych topánok, ktoré budú s jeho výzorom ladiť.

9. Skladajte komplimenty výberu oblečenia vášho partnera

Nezabudnite mu skladať komplimenty, ak nosí oblečenie, o ktorom si myslíte, že vyzerá na ňom pekne. Ak chcete, aby druhá osoba zmenila svoje zvyky, najdôležitejšie je pozitívne povzbudenie. Pamätajte na zlaté pravidlo: tak ako sa správaš k iným, tak sa budú aj iní správať k tebe.

10. Buďte taktná

Nevyvíjate nátlak a nevnucujte svojmu partnerovi svoju chuť, ak sa mu nepáči taký výber oblečenia ako vám. Snažte sa vyzdvihnúť štýl, ktorý dokonale ladí s osobnosťou a preferenciou vášho priateľa. Pred tým, ako mu navrhnete nejaké zmeny, sa pokúste zistiť, prečo sa mu určité oblečenie páči. Ak váš muž oceňuje pohodlie, pokúste sa mu taktne a ohľaduplne naznačiť, že aj krásne veci vedia byť pohodlné.

Ktoré z týchto rád sa vám zdajú najúčinnejšie? Máte svoje vlastné tipy na to, ako vylepšiť štýl vášho priateľa bez toho, aby ste zranili jeho pocity? Povedzte nám o tom v komentároch!

Pozrite si fotografie na Broad Image / East News