10 Vecí, ktoré nosia muži, ktoré poblázňujú ženy

Od detstva nás učili nesúdiť knihu podľa jej obalu, ale náš prvý dojem o niekom sa naozaj zakladá na jeho výzore. A hoci sa verí, že ženy milujú svojimi ušami, zmysel štýlu u mužov je veľmi vítaný. Niekedy nejde až tak o oblečenie, ako o detaily a doplnky. Chcete vedieť, čo považujú ženy u mužov za atraktívne a čo si nikdy nevšimnú?

Zdravanalada.sk zistila a opísala väčšinu detailov v mužských štýloch, ktoré topia ženské srdcia.

10. Okuliare

V tomto prípade veľa záleží na preferenciách ľudí a ženských presvedčeniach. Napríklad, ak sú presvedčené, že okuliare sú len pre nudných hlupákov, môžu muži tento doplnok hneď zahodiť. Ale ak sú raz presvedčené, že ich nosia len charizmatickí a elegantní. muži, je vysoko pravdepodobné, že zvážia takýto doplnok, ktorý skutočne pritiahne oči. Dôvodom, prečo sme zahrnuli tento bod do tohto článku je ten, že podľa štatistík a výskumov takto rozmýšľa viacero žien. Myslia si, že okuliare (a aj slnečné okuliare) nosia príťažliví a sniví muži. Preto nosenie okuliarov ako doplnku je "in". Pamätajte na to, že okuliare z vás môžu urobiť buď nepríťažlivého alebo veľmi príťažlivého muža - závisí práve od typu okuliarov, ktorý si vyberiete. Preto si vyberte typ, ktorý sa hodí tvaru vašej tváre.

9. Výrazný oblek

V modernom svete nosia muži obleky najmä na obchodné stretnutia a iné oficiálne udalosti. Muži však skutočne podceňujú silu dojmu, akú môže zanechať oblek na ženách. Muži by skutočne mohli nosiť obleky aj na stretnutia so ženami, pretože im to pridáva na ich sexualite. A ženy pohľad na elegantne oblečeného muža skutočne milujú a sú presvedčené, že sa tak vyobliekal práve kvôli nim. Psychológovia veria, že telo v tvare písmena V sa považuje za znak dobrého zdravia a vysokej hladiny testosterónu. Preto sa odporúča preferovať obleky, ktoré sú veľmi priliehavé. Tým zároveň zdôrazníte svoje pekné krivky a budete vyzerať mužne - t.j. so širokými ramenami a silnými rukami.

8. Kašmírový sveter.

Pri výbere oblečenia si muži ani ženy neuvedomujú účinok, ktorý dokáže vzbudiť materiál na ľudí. Vysokokvalitný kašmír je drahá a zriedkavá látka - ide o tenkú, ľahkú a hrejivú vlnenú látku, ktorá oblečenie zľahčuje a pôsobí príjemne na dotyk. Štúdie dokázali, že keď si mohli ženy vybrať, vyberali si práve oblečenie z tejto látky oproti tým vlneným alebo hodvábnym. Nie je to prekvapivé. V kašmírovom svetri pôsobí muž menej prísne a viac priateľsky a jemne. Okrem toho je kašmírový sveter potešením pri dotyku; psychologicky, prináša viac pozitívnej nálady a zmyslu pre pohodlie osobe, ktorá ju nosí.

7. Ružové tričká alebo tričká s krátkym rukávom

Veľmi často sa ružová farba považuje za dievčenskú farbu. Ale niektorí muži práve priťahujú pozornosť žien vďaka ružovému tričku. Tým vyjadrujú sebavedomie a to, že pred verejnou mienkou nemajú strach. Jasným príkladom sú Taliani, ktorí skutočne nosia svetlo ružové oblečenie ku oblekom jemných tónov. Francúzski vedci zistili, že ľudia, ktorí nosia ružové oblečenie, sú pozitívnejší a šťastnejší. Malý, ale predsa pozoruhodný detail, ktorý si ženy všímajú, sú zahnuté rukávy. Pôsobí to neformálnejšie a bezstarostne.

6. Kožená bunda

Vysokokvalitná kožená bunda patrí ku klasickým a predsa smelým kusom oblečenia v mužskom šatníku. Oblečenie z pravej kože vyzerá skutočne draho, pozdvihuje štýl muža a muž tak pôsobí presvedčivejšie. Jemná pravá koža otvára široký rozsah možností na experimentovanie s vaším štýlom. Návrhári dokážu s týmto kusom oblečenia vytvoriť rôzne. Ak uvažujete o dobrej koženej bunde, môžete sa zahrať na coolového "zlého chlapíka" alebo na módneho návrhára. Hlavnou výhodou kožených búnd je fakt, že vždy vyzerajú dobre.

5. Štýlové hodinky

V dobe elektronickej komunikácie sme si zvykli na skutočnosť, že smartfón nám ukáže presný čas. Zatiaľ čo sme úplne zabudli na to, že jednoduché otočenie zápästia je oveľa elegantnejší spôsob, ako zistiť presný čas. Hodinky nie sú len doplnkom, ale dokážu vytvoriť malú kolekciu. Skombinovať rôzne hodinky s oblečením závisí od príležitosti aj štýlu. Skutočne na nich záleží, lebo ako sme už spomenuli, ženy si všímajú detaily a dobré hodinky prezrádzajú aký jedinečný máte svoj podpis. Na konci dňa si ľudia spoja vaše hodinky s vami. Dokonca aj elektronický fitness časovač je lepší ako žiadne hodinky. Jediná vec, ktorej by ste sa mali vyhnúť, sú diamanty a zlato. Ženy priznávajú, že viac sa im na mužoch páčia elegantné a jednoduchšie hodinky.

4. Športové oblečenie

Práve tak ako keď sa mužom páčia ženy v oblečení na jógu, ženy sú skutočne dojaté mužmi oblečenými v športovom oblečení. Prvý dojem prezrádza jednoduchý fakt, že aj muži aj ženy milujú fitness. Atletickí ľudia sú často spoľahliví, otvorení a radi komunikujú. Najlepším typom športového oblečenia je niečo, v čom sa skutočne cítite pohodlne, aj fyzicky aj mentálne. Z pohľadu žien je niekoľko vecí, ktorým by ste mali venovať pozornosť. Pravidlo je jednoduché: Nemali by ste mať na sebe ani príliš veľa ani príliš málo oblečenia. Znamená to, že jedno tričko s krátkym rukávom na vrchu ďalšieho vyzerá práve tak zle ako krátke kraťasy, pod ktorými je vidieť slipy.

3. Priliehavé džínsy

Džínsy sú práve tak moderné ako kožená bunda. Akýkoľvek muž (bez ohľadu na vek alebo typ tela) potrebuje mať vo svojom šatníku dokonalé džínsy. Nie je také jednoduché nájsť si rifle, ktoré vám skutočne dobre "sadnú", ale úsilie určite stojí za to. Na základe pozorovaní a odpovedí žien, sa urobili nasledovné závery: klasické modely sú nesmrteľné. Ani extrémne úzke ani kapsáčové rifle klasické modely nikdy neporazia. Neexperimentujte s farbami ani prílišnými vzormi. Čierne alebo modré džínsy sú správnou voľbou.

2. Kabát

V dnešnej dobe môžu muži nosiť akýkoľvek typ kabáta rôznych dĺžok, materiálov, atď. Vyrábajú sa modely, ktoré sadnú každému mužovi. Vhodne vybratý kabát vyzerá štýlovo a dojemne a každý muž v ňom bude pôsobiť prenikavo. Ak máte o kabáte pochybnosti, vyberte si klasický alebo príležitostný, podľa toho čomu dávate prednosť. Tieto modely majú veľkú výhodu - všadeprítomnosť. Obidve možnosti sa môžu ľahko kombinovať s oblekmi na obchodné rokovania, džínsami a teniskami.

1. Topánky

Hovorí sa, že oči sú zrkadlom duše. Ak je to teda pravda, potom sú vaše topánky zrkadlom vášho štýlu. Dnešní muži aj ženy dávajú prednosť teniskám. Verte či neverte, nie je nič štýlovejšie ako pár klasických topánok skombinované s oblekom alebo pár príležitostných topánok skombinovaných s džínsami a pekným tričkom. Na základe vašich topánok sa dozvedajú o vás ženy niekoľko charakterových vlastností. Nízkokvalitné topánky o mužovi prezrádzajú, že vyzerá lacno a skrýva skutočnosť, že sa o svoj výzor ani oblečenie nestará. Štýlové alebo povaľačské topánky naznačujú dobrý zmysel pre štýl, určujú váš status a rešpekt. Ženy venujú pozornosť aj tomu, či ste určitý typ topánok správne na rôznych udalostiach skombinovali. Štýlové vysokokvalitné topánky sú vecou, do ktorej sa oplatí investovať.

Čo si všímate ako prvé pri stretnutí s ľuďmi? Záleží vám na výzore? Zdieľajte svoje nápady s nami v komentároch.

Pozrite si fotografie na supportlocalbrands.id / Instagram, _nafastore_ / Instagram