12 Známych teenegarov, ktorých by sme dnes len veľmi ťažko rozpoznali

Každá generácia má svojich vlastných hrdinov a niektorí z nich získavajú popularitu práve kvôli svojmu veku. Mladý vek týmto hrdinom nebráni vyhrávať prestížne ocenenia a dokonca sa objavujú aj na zozname najvplyvnejších ľudí sveta.

Zdravanalada.sk našla teenagerov, ktorí si budovali svoje meno dlho pred tým, než sa stali dospelými a zistili sme, ako vyzerajú teraz a čo všetko sú ešte schopní urobiť.

Devon Sawa získal svoju popularitu okolo roku 2000 vďaka svojej hlavnej úlohe vo filme Final Destination a v Eminemovom videu Stan. Dnes žije Sawa v Kanade a stále hrá vo filmoch, no odvtedy sa nejako inak nepreslávil.

Keď mala Thylane 10 rokov, médiá ju nazvali najkrajším dievčaťom sveta. V tom čase už bola populárnou modelkou so svojou prvou rozjazdovou dráhou vo veku 4 rokov. Teraz má Thylane 17 rokov a pracuje s Chanel, H&M, Dolce & Gabbana, a inými veľkými značkami. Hrá aj vo filmoch.

Keď mal Greyson 12 rokov, naspieval na školskom festivale pesničku Lady Gaga “Paparazzi”. Video sa objavilo na internete a začalo mu budovať kariéru. Dnes má 21 rokov, už dostal niekoľko prestížnych hudobných ocenení a v súčasnosti kombinuje hudbu s univerzitným štúdiom.

Shane West si ľudia pamätajú vďaka dráme A Walk to Remember, kde hral hlavnú rolu. Tento film urobil z mladého herca populárnu postavu. V nasledujúcich rokoch mal stále úlohy v niekoľkých populárnych TV show akými sú ER a Salem.

Nathan sa stal populárnym kvôli svojmu bratovi Eminemovi, rapovému spevákovi, ktorý bol na vrchole svojej popularity okolo roku 2000 a nepretržite vo svojich piesňach spomínal svoju rodinu. Nathan už zostarol, má svoje deti, venuje sa hudbe ako jeho populárny brat. Ale zdá sa, že on to robí iba ako svoje hobby.

Maddie už tancuje od svojich 2 rokov a stala sa populárnou vďaka svojej role v hudobných videách Sia. Dnes má 16 rokov, pracuje ako modelka a pokračuje v hudobných videách ako známa speváčka.

Syn Willa Smitha sa prvýkrát objavil na veľkom plátne vo veku 8 rokov - vo filme The Pursuit of Happyness. Do veku 20 rokov už hral v niekoľkých filmových trhákoch, akými sú The Day the Earth Stood Still a After Earth. Okrem filmovania Jaden dancuje aj rapuje.

Hviezda TV seriálov The Walking Dead vyhrala ocenenie za Best Young Actor za svoju úlohu dvakrát. V roku 2018 sa prestal 19-ročný Chandler zúčastňovať v TV seriáloch, čo mu umožnilo pokračovať vo svojich univerzitných štúdiách.

Bola to práve Mylène Farmer, ktorá si všimla Alizée na hudobnej súťaži. Napísala pre ňu niekoľko piesní, jedna z nich sa veľmi rýchlo stala hitom a urobila ju populárnou. Alizée neuviedla od roku 2014 žiadne nové single, ale zúčastňuje sa viacerých charitných koncertov.

Elle je mladšou sestrou populárnej herečky Dakoty Fanning a jej kariéra nie je menej úspešnou. Zúčastnila sa už viacerých populárnych filmov, ako napríklad Maleficent a The Curious Case of Benjamin Button. Dnes má Elle 20 rokov a jej filmový rozvrh je naplánovaný na niekoľko rokov vopred.

Stala sa populárnou vďaka svojej úlohe Rue v The Hunger Games. Do 19 rokov si zahrala už v 8 filmoch. Svoju hereckú kariéru berie veľmi vážne a už 2 roky študuje na prestížnej New Yorkskej Filmovej škole.

Millie je ľuďom známa z TV seriálov Stranger Things. Do svojich 14 rokov bola nominovaná na Emmy Award a v roku 2017 sa objavila na zozname časopisu Time Magazine medzi 100 najvplyvnejšími ľuďmi sveta. Dnes je Millie herečkou, ktorá je veľmi žiadaná a pokračuje v hraní TV seriálov, filmov a hudobných videí.

Niektorí teenageri sú tak talentovaní, že stúpajú po rebríku slávy oveľa rýchlejšie ako niektorí dospelí. Aké iné mladé celebrity si pamätáte? Prosím povedzte nám o nich v komentároch.

Pozrite si fotografie na Chandelier / Sia, maddieziegler / instagram