13 Elegantných rodičovských trikov, ktoré vám uľahčia život

Podľa štúdií, vykazujú deti rodičov, ktoré sa príliš zaujímajú o svoje denné aktivity, vyšší stupeň prospievania. My všetci chceme vidieť svoje deti úspešné, dobre organizované, avšak niekedy nám môžu zľahčujúce triky pomôcť efektívnejšie ako dlhé, konštruktívne rozhovory. Ak chcete, aby vám deti rozumeli, hovorte ich jazykom a pridajte k tomu trošku tvorivosti.

Našli sme pre vás 13 úžasných trikov, ktoré vám pomôžu jednoduchšie a zábavnejšie zvládať rodičovstvo.

1. Nalepte mince na staré detské topánky, aby si vaše deti mohli vyskúšať stepovanie.

Tento trik je veľmi užitočný pre rodičov, ktorých deti majú radi rôzne aktivity. Na spodnú stranu topánok nalepte mince, aby bezpečnejšie kráčali alebo aby mohli stepovať.

2. Pripravte pre deti zvukovú stanicu.

13 Elegantných rodičovských trikov, ktoré vám uľahčia život

Pre vytvorenie detskej zvukovej stanice použite paletu. Do návrhu môžete zapojiť aj svoje deti. Ide o dobrý a zábavný projekt, ak ste niekde na chate alebo počas letných dní.

3. Vytvorte zábavné miesto pre dieťatko, aby sa vám dobre piknikovalo.

Ak plánujete stráviť nejaký čas s vaším dieťatkom vonku, nezabudnite si zobrať dáždnik. Ten dieťatko ochráni pred slnkom a zároveň porieši zavesenie hračiek. Teraz môžete vyraziť na piknik a viac oddychovať.

4. Pravítko na zamknutie šuflíkov.

Veľmi rýchly a jednoduchý spôsob, ako zastaviť dieťa pred otváraním šuflíkov pomocou pravítka. Pravítko len jednoducho vložte dovnútra za rukoväte a prestaňte sa trápiť, či si vaše dieťa neprivrie prsty alebo neprevráti na seba šuflík.

5. Organizér do vášho auta.

Zjednodušte si svoje výlety s bábätkom tým, že si do auta pripevníte organizér. Všetky veci, ktoré budete potrebovať, budú poruke a ušetrí vám to množstvo času namiesto toho, aby ste hľadali veci vo svojej taške.

6. Použite staré nádoby, aby ste mali pokope všetky veci dieťatka.

Na odkladanie cumlíkov použite staré nádoby. Pomôže vám to zbaviť si zbytočného umývania a zorganizujete si tak priestor vo svojej kabelke.

7. Zostavte si tabuľku drobných prác.

Ak máte problém s organizovaním drobných prác u vašich detí, táto tabuľka vám môže byť veľmi užitočná, aby ste udržali čistotu detských izieb, prípadne si pripomenuli aj nejaké iné činnosti. Sami si môžete vybrať veľkosť a farbu. Na jej výrobu budete potrebovať len papier, magnetickú pásku, zvýrazňovače a nožnice.

8. Pamätajte na zavesenie lízaniek.

Ak majú vaše deti radi lízanky, ale stále vám ich dávajú po dolízaní späť, vytvorte im úkryt z vajíčiek Kinder Surprise. Nebudete ich musieť zakaždým odhadzovať.

9. Trik na cestovanie.

Pripravte si vzrušujúce cestovné taštičky s prekvapeniami pre vaše deti. Zoberte si papierové obaly od vajec, plastové vajíčka od Kinder Surprise a naplňte ich chutnými pochutinami. Veľkosť vajíčiek vám umožní vziať so sebou toho dosť veľa, takže vaše deti nebudú myslieť stále na nejaké sladkosti.

10. Aby sa vaše deti nepošmykli, naneste na spodnú časť detských topánok lepidlo.

Nepotrebujete kupovať zakaždým špeciálne topánky, keď si poradíte aj sami použitím lepidla. Jednoducho ho naneste na podrážku topánok a čakajte kým uschne.

11. Urobte si rozprávkovo vo vani.

Vaše deti budú milovať kúpeľ, ak im tam vpustíte trošku fantázie. Zoberte neónové paličky a umiestnite ich do vody. Teraz bude vyzerať kúpeľ ako svet z Avataru!

12. Zahrajte si tenis s balónmi a papierovými taniermi.

Ak je vonku chladno, avšak vaše deti si vyžadujú zábavnú činnosť, vymyslite si svoj vlastný "bezpečný" tenis s balónom a papierovými taniermi. Nič sa vám doma nepokazí a vaše deti budú šťastné.

13. Vytvorte hry a aktivity použitím magnetickej pásky.

Zapojte deti pri tvorbe novej hry a nalepte magnetickú pásku na drevené paličky. Na spodnú stranu napíšte čísla a pomôžte svojím maličkým spočítať čísla na papierových spinkách tak, že ich spolu s vami nalepia na pásku. Táto vzdelávacia hra vám pomôže ušetriť peniaze a pritahnuť detskú pozornosť.

Máte svoj vlastný špeciálny trik, ktorý vám pomáha zvládať rodičovstvo? Ak sa vám článok páčil, napíšte nám komentár.

Pozrite si fotografie na mycutecorner / wordpress, kimbrandonf / pinterest