15 Detských filmových hviezd, ktoré vyrástli a stále vyzerajú úžasne

Herci musia kvôli filmovým úlohám zvyčajne meniť svoje výzory. Ako sa im darí vždy vyzerať úžasne a udržiavať si svoje osobnostné črty, vlastnosti aj štýl?

Zdravanalada.sk chce, aby ste sa pozreli na 15 celebrít, ktoré sa objavujú vo filmoch už od detstva a stále vyzerajú oslnivo.

15. Christina Ricci - 15-ročná Christina si zahrala v Kasperovi, vo filme o priateľskom duchovi. O 19 rokov neskôr sa herečka objavila na plátne v úlohe Lizzie Borden, v hlavnej postave filmu Lizzie Borden Took an Ax.

14. Joseph Gordon-Levitt - Vo veku 15 rokov hral Gordon-Levitt v TV seriáloch 3rd Rock from the Sun ktoré ho preslávili. V dnešnej dobe je Joseph populárnym hercom, filmovým režisérom, producentom a skladateľom.

13. Scarlett Johansson - Scarlett sa objavuje vo filmoch už od 10 rokov. Jedna z jej najoslnivejších úloh tínejdžerky bola postava Rebeky v Ghost World. V dnešnej dobe je herečka hrdinkou filmov, ktoré sú založené na populárnych komiksoch.

12. Chloe Moretz - Chloe začala hrať vo veku 6 rokov s prvými úlohami v hororovom filme The Amityville Horror, romantickom filme 500 Days of Summer a mnohých iných známych filmoch. Vo veku 21 rokov vyzerá tak príťažlivo ako pred 9 rokmi.

11. Elijah Wood - Elijah hral vo filmoch už od svojho útleho detstva. Jedna z jeho najlepších prvých úloh bola vo filme The Faculty. O 19 rokov neskôr možno vidieť v Dirk Gently´s Holistic Detective Agency stále rovnako mladú tvár.

10. Bianca Lawson - Prvu rolou Biancy bola oslnivá rola v populárnych TV seriáloch 90-tych rokov Buffy the Vampire Slayer. V dnešnej dobe má herečka 39 rokov a vôbec sa nezmenila. Pokračuje v TV seriáloch: jedna z jej posledných úloh je rola v seriáli Queen Sugar.

9. Kristen Stewart - Pred tým než si zahral v Twilight, hral Kirsten malé úlohy v rôznych filmoch. Jeho prvá známa filmová úloha bola úloha v The Safety of Objects. O 15 rokov neskôr je Stewart fo filme Personal Shopper skoro úplne rovnaký.

8. Thomas Brodie-Sangster -

8. Thomas Brodie-Sangster - Po niekoľkých menších úlohách v rôznych TV seriáloch dostal Thomas úlohu v Love Actually. O 15 rokov neskôr je Brodie-Sangster v Hollywoode známym hercom, ktorý je rovnako roztomilý, ako keď bol dieťaťom.

7. Winona Ryder -

7. Winona Ryder Pred filmom Heathers hrala 18-ročná Winona už v 4 filmoch. Takmer o 30 rokov neskôr sa zdá, že čas nemá na Ryder skoro žiaden vplyv. Dnes si môžeme vychutnávať jej úlohy vo filme Stranger Ghings a Destination Wedding.

6. Freddie Highmore - Tento mladý herec sa stal slávnym vďaka svojej úlohe v Charlie and the Chocolate Factory. V dnešnej dobe vystupuje Freddie v hlavnej úlohe v seriáloch v The Good Doctor.

5. Reese Witherspoon - Svoju prvú úlohu v The Man in the Moon si zahrala, keď mala 15 rokov. Odvtedy hrala vo viac ako 30 filmoch a seriáloch. V Home Again má svoje oči stále také živé ako keď bola mladá.

4. Elle Fanning - Elle sa v hlavných úlohách objavila už vo svojich 2 rokoch. V Phoebe in Wonderland si zahrala hlavnú hrdinku, keď mala 10 rokov. O niekoľko rokov neskôr môžme vidieť jej mladú tvár v Teen Spirit.

3. Neil Patrick Harris - Prvý krát sa objavil na plátne vo veku 2 rokov, ale populárnym sa stal po úlohe Doogieho Howsera v eponymných seriáloch. Dnes je známy ako Barney Stinson v How I Met Your Mother.

2. Michelle Trachtenberg - Prvá oslňujúca rola Michelle bola úloha Buffynej sestry v legendárnych seriáloch. O 17 rokov neskôr sa Michelle vôbec nezmenila. Jedna z jej posledných úloh bola úloha vo filme The Scribbler.

1. Alyson Hannigan - Alysonina prvá veľká úloha bola vo filme My Stepmother Is an Alien. O 20 rokov neskôr tá istá mladá Hannigan hrá v How I Met Your Mother.

Čo je ich tajomstvom nekonečnej mladosti? Čo si myslíte?

Pozrite si fotografie na (500) Days of Summer/ 20th Century Fox, shutterstock.com