18 dvojíc, ktoré dokázali svojou láskou zmenu k lepšiemu

Hovorí sa, že ak ste zaľúbení, výzor nehrá rolu. Keď dosahujú pocity svoj vrchol, viaceré dvojice si sľúbia navzájom lásku na celý život a nevadí im ani zovňajšok. Ale ste pripravení polepšiť sa v niečom kvôli svojej polovičke? V tomto článku dvojice dokázali, že nič nie je nemožné, ak máte svoj cieľ a smerujete za ním spolu. Ich príbehy vám prinášame preto, aby ste sa aj vy motivovali ich príkladom a vyskúšali niečo podobné, ak čelíte podobným problémom.

1. Príbeh o neuveriteľnej premene – medzi týmito 2 fotkami ubehli 3 roky.

2. Danny a Lexi schudli takmer 199,6 kg za rok. V čase ich svadby bola ich spoločná hmotnosť takmer 349 kg, ale vôbec sa tým netrápili. Čoskoro však po tom, čo sa vzali, zistili, že ak neschudnú, nebudú môcť mať dieťa. Ich výsledky sú veľmi pôsobivé!

3. Táto dvojica sa dostala k dokonalým tvarom za jeden rok a ich výzor spôsobil to, že omladli o 10 rokov. To všetko sa stalo na základe rozhodnutia počas novoročného rozhodnutia, ktoré si dali presne na Štedrý deň.

4. Táto dvojica úplne zmenila svoj životný štýl za 2 roky. A nebolo by sa to stalo, ak by sa navzájom vzájomne nepodporovali.

5. V roku 2013 sa táto dvojica rozhodla, že by bol najvyšší čas zmeniť svoj životný štýl. Po roku spolu schudli 150 kg a začali vyzerať úžasne.

6. Títo chlapíci sa dostali do výbornej formy pred svojou svadbou. Pravdepodobne v ten deň dostali obrovské množstvo komplimentov.

7. Tento pár si stanovil cieľ schudnúť vo veku, keď väčšina ľudí už svoju postavu ignoruje. Za necelý rok spolu schudli 59 kg.

8. Haley Smith milovala sladkosti po celý svoj život. Ale po tom, čo jej priateľ navrhol, aby ich skúsila obmedziť, sľúbila, že sa to zmení k lepšiemu. Po 6 mesiacoch ju bolo ťažké spoznať.

9. Niekedy páry po svojej svadbe namiesto priberania schudnú. Výsledkom tejto dvojice je strata 150 kg.

10. Najťažšia vec bolo kontrolovanie ich chute do jedla a zmena starých stravovacích návykov za nové a zdravšie. Ale výsledok stál za to! Schudli spolu viac ako 227 kg za 2 roky.

11. Je ťažké spoznať týchto chlapíkov. Zbavili sa svojich zlých návykov (alkohol a polnočné maškrtenie) a začali sa pravidelne venovať športu. On schudol 50 kg vďaka podpore svojej milovanej priateľky, ktorá mala z jeho nového životného štýlu naozaj radosť.

12. Tento chlapík je práve šťastný, že jeho priateľka vyhrala náročný boj s dokonale tvarovaným telom.

13. Kto povedal, že je nemožné schudnúť po 2 deťoch? Títo dvaja dokázali pravý opak a spolu schudli 50 kg.

14. Zaľúbený pár schudol spolu 150 kg za krátky čas. Táto extrémna strata hmotnosti zanechala svoje rysy – obrovské množstvo visiacej pokožky. Teraz sa snažia šetriť peniaze, aby si dali spraviť plastickú operáciu.

15. Ak sa títo dvaja stretli, boli veľmi ďaleko od dokonalosti, ale podarilo sa im to zmeniť. Láska určite robí zázraky.

16. Stať sa pravdivými atlétmi hlavne po narodení dieťaťa nie je jednoduché. Avšak výsledok je to, že môžeme byť na to hrdí.

17. Medzi prvou a druhom fotkou ubehli 3 roky. Podarilo sa im spolu schudnúť 100 kg.

18. Hlavná vec ako dosiahnuť svoj cieľ je byť vytrvalý a nikdy sa nevzdávať.