18 Fotografií, ktoré skutočne dokážu hlboko pohnúť vašimi citmi

Nič nie je viac dojímavejšie ako láska a úprimnosť. Rôzni ľudia ich dokážu prejaviť rôzne: môžu byť srdeční a starostliví o svoju rodinu; môžu robiť dobré skutky a rozprávať pekné slová; môžu plniť sny iných alebo byť s ich milovanou osobou každú minútu svojho života.

V tejto zbierke môžete nájsť na každej fotografii podobné príbehy, ktoré chce s vami zdieľať zdravanalada.sk. Chceme, aby ste aj vy pocítili teplo, ktoré tieto fotografie vyžarujú.

“Po 4 rokoch prosenia moja mama nakoniec môjmu otcovi povolila šteňa!”

Toto je inžinier počas promócie, ktorý má otca, ktorý jazdí na rikši. Tento absolvent zobral svojich rodičov z promócie takto domov.

“Každý mesiac môj manžel a ja venujeme cez víkend 100 hamburgerov pre tých, ktorí sú v priebehu 100 minút v núdzi.”

“Mal som sa oženiť so ženou môjho srdca už pred 30 rokmi! Obaja sme museli uniknúť z nesprávnych manželstiev, aby sme našli toho druhého!”

Otec sa rozhodol podporiť svoju dcéru počas jej vystúpenia.

“Každý si myslel, že som zbláznil, keď som si adoptoval 10-ročného psa ako svoje prvé domáce zvieratko. O 6 rokov neskôr stále kope, túla sa a stále sa ku mne pritúli.”

Jednoduchá vec: moja 24-ročná dcéra prišla na návštevu z iného štátu. Po dvoch dňoch, ako odišla, som si v svojom diári našla túto poznámku: "Dúfam, že vieš, ako veľmi Ťa ľúbim. Shanny"

“Môj otec to nepripustí, ale myslím si, že má rád mačiatka, ktoré chová moja sestra.”

“Moji rodičia sa ku mne vybrali, aby u mňa zostali na týždeň. Pokúšali sa počkať do 23:00 hod., aby ma doma privítali po dlhej smene.

“Stále prichádzam domov po práci o 17:30 hod. Keď som neprichádzala domov, môj manžel mi poslal o 18:00 fotografiu môjho psíka. Bola som na konferencii v inom štáte. A to ma ešte čakajú ďalšie 4 dni...”

“Moji rodičia museli odložiť svoju svadbu kvôli otcovej diagnóze aplastickej anémie. Dali mu 3 % šancu na prežitie a keď prežil, povedali mu, že nebude mať deti. Tu na tejto fotografii ide dole uličkou o 39 rokov neskôr na výročie ich svadby."

Takto vyzeral Tucker (naľavo) v klietke. A takto (vpravo) vyzerá, ak je doma.

Dokonca ani ten najkrajší a najdrahší koláč by nepotešil vaše srdce tak, ako ten, ktorý by opiekol otec svojimi vlastným rukami.

“Keď vedia vaši priatelia, že potrebujete kamoša”

Správa, pri ktorej nikto neostane tvrdým

18 Fotografií, ktoré skutočne dokážu hlboko pohnúť vašimi citmi

“Bežne nefotografujem iných ľudí... ale títo 2 chodievajú každú nedeľu hrať šach a to ma veľmi hreje pri srdci.”

Voda pretiekla cez policu, kde držala samica svoje šteňatá. Matka túžobne bojovala o každé jedno šteňa a zachránila ich všetky.

Táto vietnamská dvojica už spolu žije od svadby 70 rokov.

Ktoré z týchto fotografií sa dotkli vášho srdca najviac? Povedzte nám o tom v komentároch!

Pozrite si fotografie na prof_procrastinate / Reddit