18 Nečakaných faktov o celebritách, ktoré odhaľujú ich novú tvár

Ako raz Steve Martin povedal, “Celebrita je akákoľvek známa televízna alebo filmová hviezda, ktorá vyzerá, že strávi viac ako 2 hodiny prípravou svojich vlasoch”. Keďže sa hviezdy objavujú na verejnosti dosť pravidelne, myslíme si, že o ich životoch vieme takmer všetko. Často je však pravda taká, že vieme o nich oveľa menej, ako si myslíme.

Zozbierali sme pre vás najprekvapivejšie fakty o známych osobnostiach, ktoré ste pravdepodobne ešte nepočuli. A nenechajte si ujsť bonus na konci - uvidíte, ako by vyzerali vaše obľúbené filmové hviezdy, ak by boli obyčajnými ľuďmi.

Emma Watson sa naozaj narodila vo Francúzsku. Jej anglickí rodičia žili v Maisons-Laffitte blízko Paríža až dovtedy, kým sa v roku 1995 nerozviedli. Keď mala 5 rokov, Watson sa presťahovala naspäť do Anglicka, aby žila so svojou mamou v Oxfordshire. Otec Boba Marleyho bol biely. Norval Marley, Marleyho otec, bol britský námorný kapitán. Približne v 60-tke stretol 18-ročnú Cedellu Malcolm, dcéru s africkým pôvodom, ktorá otehotnela a porodila malého Bobbyho 6.februára 1945 na Jamaike. Elvis Presley mal prirodzené blonďavé vlasy /a>. Keď sa Elvis narodil, mal blond vlasy, počas rastu mu však vlasy stmavli. Počas staroby si príležitostne farbil vlasy na čierno, až kým sa jeho vlasy nestali súčasťou jeho známej osobnosti.

Keanu Reeves okúsil vo svojom živote utrpenie. Už vo veku 3 rokov opustil jeho otec ich rodinu. Vo veku 23 rokov mu zomrel jeho najlepší priateľ River Phoenix na predávkovanie drog. V roku 1999 otehotnela jeho priateľka Jennifer Syme, avšak dieťa sa narodilo mŕtve. O 18 mesiacov neskôr Jennifer zomrela pri autonehode. Prvou prácou Taylor Swift bola práca na farme, kde šľachtila jej rodina vianočné stromčeky. V teenagerskom veku kontrolovala závadné rezy stromčekov.   Halle Berry dostala meno po obchodnom dome. Rodičia Halle jej vybrali meno z podľa Obchodného domu Halle’s Department Store, ktorý bol potom miestnou pamiatkou v jej rodisku Cleveland v Ohiu.

Liam Payne má strach z lyžíc iných ľudí. Jeho odpor pre kuchynský riad pochádza z detstva. V škole bol trošku nevychovaný a učiteľky mu uložili trest umývaním riadov. Od tohto času Liam nemá rád lyžice, ktoré patria iným ľuďom.

Matthew McConaughey má potravinovú modlu. Chuť je Matúšov najzmyselnejší zmysel a niekedy musí prestať jesť, pretože pocit je príliš silný. Ak konzumuje niečo príliš delikátne, správa sa ako keby nemal chrbtovú kosť, preto zvyčajne preferuje hlad, aby sa necítil, že zlyhal. Natalie Portman má bakalársky titul z psychológie. V roku 1999 si dala od svojej aktívnej kariéry 4-ročnú prestávku, aby prešla psychologickým stupňom na Harvarde. Počas svojich študentských čias dokonca prispela k 2 štúdiám zverejnených vo vedeckých časopisoch. Steve Buscemi už raz pracoval ako hasič v New York City. Keď bol mladý, slúžil počas 4 rokov v spoločnosti FDNY’s Engine Company. Po páde dvojičiek bol dobrovoľníkom v rámci svojej pôvodnej základne a pracoval 12-hodinové smeny počas niekoľkých dní popri iných hasičoch. Matthew Perrymu chýba vrchná hánka jeho stredného prsta na pravej ruke. Keď mal Perry 3 roky, stratil ju pri nešťastnej nehode v materskej škole — tresol hánkou do dverí.

Scarlett Johansson má mladšieho brata - dvojičku ktorý sa volá Hunter. Na rozdiel od Scarlett sa väčšinou zaujíma o politické dianie a charitatívne projekty. Raz sa však Hunter objavil v komicko-dramatickom filme z roku 1996 Manny & Lo so svojou sestrou. Keď bola Demi Moore mladá, škúlila. Ako dieťa musela dokonca nosiť pásku na oči, aby sa jej upravilo jej ľavé škúliace oko. Hoci sa tejto odchýlky čiastočne zbavila po niekoľkých operáciách, jej oko stále nemôže z času na čas správne fungovať. Počas týchto dní nosí Demi zvyčajne slnečné okuliare.

Johnny Depp sa smrteľne bojí klaunov. Jeho fóbia má korene v detstve, keď mal nočné mory, v ktorých sa na neho uškŕňali tváre klaunov. Depp vysvetľuje, že ide o namaľované tváre a falošné úsmevy, ktoré ho uvádzajú do rozpakov - a najviac ho straší ich make-up, ktorý skrýva ich skutočné tváre tak, že je nemožné zistiť, či sú šťastní alebo skrývajú fakt, že vás chcú pohrýzť.

Jennifer Lopez je prvou osobou v histórii, ktorá  za jeden týždeň dokázala predstaviť aj film aj album číslo jedna. . V roku 2001 sa uviedla romantická komédia, The Wedding Planner, v ktorej hrala jednu z hlavných úloh a zároveň v tom istom týždni vydala svoj druhý album.

David Bowie mal ľavé oko stále rozšírené. Keď mal 15 rokov, pobil sa kvôli dievčaťu so svojím spolužiakom George Underwoodom. Underwoodov necht na ruke poškriabal Bowiemu očnú buľvu, čím paralyzoval jeho svaly. Výsledkom bolo, že jeho ľavá zrenica zostala po celý zvyšok jeho života rozšírená. Nicolas Cage raz vlastnil domáce zvieratko chobotnicu. Cena tohto nezvyčajného zvieratka bola 150 000,-$ avšak podľa hercovho výroku bola úplne hodná tejto sumy - pozorovanie jej pohybov mu pomohlo s jeho hereckou kariérou. Madonna pracovala v Dunkin’ Donuts. Keď odišla zo strednej školy a presťahovala sa do New York City, trpela nedostatkou peňazí, tak sa zamestnala v Dunkin’ Donuts na Times Square. Známa diva však nevydržala ani deň - popálila sa kvôli vystrieknutiu želé zo šišiek priamo na zákazníkov.

Bonus: ako by vyzerali celebrity, ak by viedli obyčajný život:

Kanye West a Kim Kardashian

Brad Pitt a Angelina Jolie

Beyoncé a Jay-Z

Madonna a Lady Gaga

David a Victoria Beckham

Ktorý fakt na vás zapôsobil najviac? Podeľte sa s nami o vaše názory!