18 Obrázkov, ktoré "pohnú" vašou dušou

Niekedy sa zdá, že sme veľmi tvrdí, aby nás niečo dokázalo dojať. Je to preto, že život je niekedy krutý a my sa musíme prispôsobiť. A potom si uvedomíme, že sme stále kdesi vo vnútri deťmi a dokáže nás naozaj niečo šokovať alebo ohromiť. Pozrite sa na tohto malého statočného psíka, ktorý urobil všetko pre to, aby ochránil deti, holiča, ktorý vyšiel von, aby spravil moderný účes chlapcovi na vozíku.

Zdravanalada.sk našla fotografie, ktoré sú dôkazom toho, že svet je plný lásky a láskavosti. Len sa to potrebujeme naučiť alebo to vidieť.

Chlapík na vozíku sa nemohol dostať cez dvere kaderníctva, tak sa holič rozhodol, že si vezme náradie a ostrihá ho na ulici.

Tomuto malému psíkovi sa podarilo zachrániť 2 deti pred 2 pitbulmi, no počas záchrany utrpel zranenia, ktorým aj podľahol:

Deti, ktoré majú rakovinu, navrhli pre hráčov futbalu topánky. Hráči ich budú nosiť počas svojich zápasov.

Táto žena zastavila premávku, aby pomohla rodine kapybary prejsť ulicou v Petropolise, v Brazílii.

Poznámka na jedných dverách obchodu v Írsku:

“Bruno, môj chlapček, zachránil psíky pomocou balíčkov s darovanou krvou".

Manžel pomáhajúci svojej tehotnej manželke s pedikúrou

Má ochrnutie mozgu, preto nemôže ani rozprávať ani chodiť. Keď zbadala, ako jej ročný brat spadol do bazéna, skríkla. Dospelí krik počuli a chlapca zachránili. Dostala ocenenie.

Tento plot vysekali kvôli stromu

2 policajti robili u suseda hliadku a zbadali chlapca s poranením nohy. Nohu mu spevnili a dali mu tenisky.

Chlapec s nezvyčajným ochorením a pes, ktorý stratil tlapku, keď ho napadli ľudia. Odkedy sa stretli, sú neoddeliteľnou dvojicou.

Učiteľka povedala chlapcovi v lietadle, že deti v jej triede z chudobných rodín si nemôžu kúpiť knihy a chodia do školy hladní. Jeden z cestujúcich rozhovor počul a vyzbieral pre nich peniaze.

Tony Alsum si kúpil a prestaval školský autobus. Po prírodných katastrofách chodí na miesta a zachraňuje opustené zvieratá.

“Moji starí rodičia majú takmer už 79 rokov spoločného manželstva".

Počas prázdnin prišli učiteľky do školy a ozdobili dvere v školských kúpeľniach s motivačnými slovami.

Jacinda Ardern prepísala históriu tým, že sa stala prvou svetovou líderkou v prinášaní mladých nemluvniat do svojho Valného zhromaždenia. Dokonca jej vytlačili špeciálny bezpečnostný pas.

“Pred 10 rokmi sa môj manžel pokúsil o romantický zdvih na pláži a spadli sme do oceána. Potom sme sa rozhodli, že odídeme z verejnej svadby a dáme si fast food v mokrom formálnom oblečení. Najlepšia svadba aká kedy bola."

“Prvý krát, keď som navštívil moje dievča (teraz je mojou manželkou) na univerzite, kúpil som broskyňový strom z miestnej škôlky a povedal som jej: "Jedného dňa budeme z tejto broskyne po rokoch jesť ovocie, pretože budeme spolu." No, šlo to lepšie, ako som plánoval. Tu je náš syn, ktorý jedáva broskyňu zo stromu.

Ktoré z týchto fotografií vás dojali najviac? Povedzte nám o tom v komentároch.

Pozrite si fotografie na Inga Bugaeva