21 Ľudí, ktorí si za svoje komentáre zaslúžia ocenenie

Niektorí ľudia sú tak sarkastickí, že si nemôžu pomôcť a nechávajú štipľavé komentáre, dokonca aj pod úplne neškodnými zdieľaniami. Preto môžete zistiť prečo vás osobný život nefunguje alebo prečo by ste sa mali báť Google máp.

Prinášame vám čerstvú zbierku komentárov od skutočne inteligentných užívateľov sociálnych sietí.

1. Predstav si, že platíš 9,-€ ročne za štúdium histórie. Použi prítomnosť. Predstav si, že platíš 9,-€ ročne za štúdium matematiky. Použi kalkulačku.

2. Moja najlepšia priateľka žije lietaním, no ja nenávidím lietadlá. Ja by som stále lietala trilióny hodín, aby som ju videla. Moji priatelia žijú dole na ulici a ja som ich už nevidela mesiace.

3. Mohli sme urobiť obrovský skok v technológii a dosiahnuť iné galaxie, ale náš mozog je obmedzený iba na veľkosť nášho mozgového obalu. Neandertálci mali väčšie mozgové obaly a kde sú teraz? Odleteli.

4. Kedy si myslíš, že detstvo končí? Po prvej zlomenine? Alebo po prvom bozku? Alebo po prvom vážnom nezávislom čine? Keď pochopíš, že spánok je dar, nie trest.

5. Nazval by si to ako stretnutie? Frajer, to nie je stretnutie. To je svadba.

6. Dámy, kedy vám naposledy otvoril muž dvere na aute? Keď som bola vo väzbe.

21 Ľudí, ktorí si za svoje komentáre zaslúžia ocenenie

7. Sia práve darovala Maddie Ziegler nové Audi na jej 16-te narodeniny. To musí byť krásne. Na svoju 16-tku som dostala koláč.

8. Bojím sa výšok. Ale necítil som strach na sklenenej terase na 124 poschodí na Burj Khalikfa. Všetko dole podo mnou vyzeralo ako hračka. Všetko vyzerá ako Google mapy z extrémnych výšok. Nebojíš sa Google máp, však? Hmm... Teraz si nie som istý.

9. Nestarám sa o teba. Škriabem si pazúrmi, kde chcem. Škriabač bicyklov

10. Aká je najrýchlejšia liečebná kúra dostať sa z opice? Zistiť, že si stratil svoj telefón.

11. Dávaj si pozor na to kto ťa na strednej škole volá škaredou... Nikto ťa nevolal škaredou keď sme chodili do rovnakej školy. Zaves si svoju fotku obrázok a funguj na nete.

12. Ak si nezadaný, buď: 1.štuchni svojho ex 2.prenasleduj niekoho, kto je preč 3.ignoruj niekoho, kto ťa chce. Nie brácho, ty a ja sme navždy skončili.

13. Milujem, keď sa pozerám z okien ako ľudia žijú. Včera som videla apartmán s veľkými oknami, kde bol na stene obrovský portrét Leona Trotského. Nemôžem prestať na to myslieť. Toto miesto, o ktorom rozprávaš, sa volá KFC, majú tam výborne kuracie krídla.

14. Samsung predstavil novú chladničku, ktorá dokáže rozprávať a odpovedať na otázky. Ja: Kto mi vzal jogurt? Chladnička: Nie ja. Ja: ...hľadám zásuvku a vyhrážam sa chladničke, že ju odpojím... Chladnička: OK, v poriadku, prestaň, bol to tvoj mladší brat.

15. Čo je pointou všetkých týchto online flirtovaní, keď musím nosiť melóny zo supermarketu sama? Čo je pointou nosenia melónov, keď flirtuješ len online?

16. Táto učiteľka pomohla zachrániť svojej študentke život a venovala dievčatku obličku. Moja učiteľka si ma všimla, že nie som prítomná aj napriek tomu, že som bola v triede.

21 Ľudí, ktorí si za svoje komentáre zaslúžia ocenenie

17. Problém s introvertmi je, že dávajú prednosť imaginárnemu chatovaniu s osobou namiesto rozprávania sa s ňou v skutočnosti. Takže v skutočnosti sa už viac nepotrebujeme rozprávať, pretože sme chatovali na internete. Najhoršia vec je, keď sa introvert rozhodne, že sa porozpráva v skutočnosti, ale osoba sa vyhovorí v písomnej odpovedi na internete.

21 Ľudí, ktorí si za svoje komentáre zaslúžia ocenenie

18. Na čo teraz myslíš? Som zvedavý, či som už niekedy kúpil mlieko z rovnakej kravy dvakrát.

19. Psy sa v noci zobudia na to, že rozmýšľajú o svojich problémoch presne ako ľudia. No tak teraz sa musím v noci zobudiť, aby som myslel na to, ako sa psy v noci zobudia, aby rozmýšľali nad svojimi problémami...

20. Včera som stretla svojho spolužiaka. Vieš si predstaviť, že sa ma ani neopýtal, ako sa mám, kde pracujem, na akom aute jazdím a dokonca ani nič o osobnom živote? Aký príjemný chlap! Nemohol si pamätať, odkiaľ ťa pozná.

21. Čo by ma mohlo zastaviť pred tým, ako by som si vyrazila von? Tvoj ozdobný prsteň.

Ktoré z týchto komentárov sú podľa vás najsarkastickejšie?

Pozrite si obrázky na jodackblack / Twitter