8 Vecí, ktoré sa môžete naučiť o niekom prostredníctvom jednoduchého bozku

Podľa niektorých štúdií pred tým, ako priemerná žena stretne toho pravého a vydá sa za neho, pobozká približne 15 mužov, má 2 dlhodobé vzťahy a prinajmenšom dva krát zakúsi zlomené srdce. V skutočnosti je to práve prvý bozk, ktorý ponúka malý náhľad na vaše budúce vzťahy, keďže dokáže o vašom partnerovi a jeho pocitoch ku vám veľa odhaliť.

Pripravili sme pre vás 8 vecí, ktoré môžete od vášho partnera po prvom bozku veľmi ľahko zistiť.

8. Existuje medzi vami a vaším partnerom chémia?

Chémiu nemožno vysvetliť slovami. Je to niečo, čo priamo pri skúsenosti cítite. Keď sa vaše pery dotknú partnerových pier, prajete si, aby tento moment trval navždy alebo to chcete skončiť čím skôr ukončiť ako je to možné? Dokonca aj keď váš partner nie je v bozkávaní najlepší na svete, no cítite k nemu silné puto, ide o dobrý znak.

Ak sa však cítite sklamaný a neexistujú medzi vami žiadne iskry, potom sa to pravdepodobne nezmení. Chémia nepríde a neodíde, mala by fungovať od úplného začiatku.

7. Bude váš partner dobrý v posteli?

Bežne sa hovorí, že prvý bozk vám môže povedať veľa o vašich budúcich vzťahoch nevynímajúc ani témy akými sú napríklad aj pohlavný styk. V skutočnosti sa väčšina techniky použitá počas prvého bozku zopakuje neskôr aj v spálni, takže sa môžete jednoducho rozhodnúť, či spanie s vaším partnerom bude skutočne stáť za to.

Nemali by ste sa zameriavať len na partnerove pery, ale mali by ste cítiť jeho ruky, kam sa s rukami posúva, ktoré časti vášho tela hladká, atď. Dotyky rúk, náklonnosť tiel, prepletanie nôh - toto všetko tvorí ďalšie prepojenie medzi vami dvoma. A ak váš partner počas bozkávania zapája celé telo, je pravdepodobné, že sa bude správať rovnako aj v posteli.

6. Je váš partner dosť spoľahlivý?

Spôsob, akým sa váš partner približuje k prvému bozku môže skutočne naznačovať úroveň jeho dôvery. Chová sa nervózne napríklad so svojim kľúčmi pred tým, než sa o vás oprie? Pokúša sa vás bozkávať nasilu?

Spoľahlivá osoba vie, čo robí a neľutuje to. Takže ak sa počas bozkov vášho partnera cítite spoľahlivo a viete, že aj on sa cíti rovnako, je pravdepodobné, že ide o vzťah, na ktorý ste čakali.

Iným znakom dôvery je, že váš partner vám pri bozkávaní lichotí. Ak je pri prvom bozku ochotný ukázať vám svoje emócie, nič pred vami v budúcnosti nebude skrývať.

5. Stará sa váš partner o seba?

Hoci to možno znie dosť samozrejme, takmer nikto nevenuje pozornosť počas bozku partnerovej hygiene. Môže to však v skutočnosti odhaliť prístup vášho partnera smerom ku vám.

Chutí vám partnerov dych ako pepermintová žuvačka? Je navoňaný? Osprchoval sa predtým? Ak áno, ste šťastná osoba, pretože vášmu partner záleží na tom, čo si myslíte.

V opačnom prípade, nežite v ilúziách, že sa to stalo iba raz. Dokonca ak ste nemali plány navzájom sa pobozkať, váš partner by pravidlá osobnej hygieny nemal zanedbávať. Takže ak máte pocit, že si neumyl svoje zuby, skutočne sa tým nebude trápiť ani v budúcnosti pri ďalších bozkoch.

4. Je váš partner dobrý poslucháč?

Ak bozkávate, môžete partnerovi vysvetliť, čo očakávate prostredníctvom slov. Tu hrá svoju rolu aj jazyk tela. Dobrým trikom je odhaliť, či váš partner dokáže robiť, to, čo chcete. Napríklad, ak nemáte radi bodanie jazykom a dáte mu najavo, že to nechcete, mal by prestať a nastaviť sa na váš rytmus.

V každom akte bozkávania posielame partnerovi niekoľko mikrosignálov ohľadom toho, ako silno jazykom tlačiť alebo povoliť, akú veľkú časť jazyka zdieľať a podobne.

3. Ako vážny bude váš vzťah?

Očividne ak vás človek bozkáva, potvrdzuje tým, že ste pre neho príťažlivá. Nie je to nevyhnutne len znak akéhokoľvek vážneho zámeru. Práve preto ak ste pre svojho partnera príťažlivá, neznamená to, že váš partner má jasno v tom, o aký druh vzťahu mu ide.

Existujú určité ukazovatele, ktoré vám pri prvom bozku pomôžu zistiť ďalšie zámery. Napríklad, bolo to ako prvý bozk alebo ako prvé obchytávanie? Cítili ste, či sa váš partner pri bozku uvoľnil alebo sa ponáhľal?

Nezabudnite ani na svoje pocity. Zanechal vo vás bozk pocit, že ste chceli viac? Začali ste snívať o ďalších spoločných bozkoch? Alebo možno si neviete predstaviť žiť s touto osobou pod jednou strechou? Aby ste si vaše zámery objasnili, mali by ste si odpovedať na všetky otázky.

2. Chce sa váš partner vo vzťahu príliš ponáhľať?

Prvý bozk vám tiež môže naznačiť, či je alebo nie je váš partner príliš dotieravý. Ak ste si všimli, že sa váš partner pokúša bozkávať vás na spodnú časť vášho tela, dáva svoj jazyk práve do vášho ucha alebo dychtí po tom, aby kĺzal rukou pod vašou sukňou, potom mu ide väčšinou len o jeden cieľ - chce sa s vami len vyspať.

Ak váš partner nerozumie jazyku vášho tela a tlačí na vás, aby ste urobili niečo, čo nechcete aj potom, čo mu to zrozumiteľne naznačíte, je to skutočne zlý začiatok. Očividne táto osoba nepozná dôležitosť trpezlivosti a jednoducho nemá rada to, čo sa druhej strane páči.

1. Váži si vás váš partner?

Spôsob, akým vás váš partner vníma po prvom bozku je dôležitý v tom, aby ste zistili, ako vás vníma. Stačí si všímať jeho reakciu.

Odťahuje sa od bozku vyzerajúc šťastne, že ste mu dovolili dotknúť sa vašich úžasných pier? Potom sa usmieva? Žiaria mu oči a čakajú na niečo viac?

Pozitívne odpovede na všetky tieto otázky znamenajú, že váš partner je skutočne vzrušený, že je s vami. Takže je pravdepodobné, že ste našli správnu osobu, ktorá vás bude rešpektovať a ocení každý moment, ktorý strávite spolu.

Ako vyzeral váš prvý bozk? Povedzte nám svoje príbehy v komentároch!