9 Nemoderných trendov, ktorým už odzvonilo

Hoci nás móda stále prekvapuje najnečakanejšími módnymi trendmi, ženy sa stále v každodennom živote zameriavajú na to, čo je vo svete módy "in". No nielenže je potrebné sledovať najnovšie módne trendy, ale aj vnímať aj tendencie u tých modelov, ktoré už k moderným nepatria.

Zdravanalada.sk pripravila zoznam oblečenia, ktoré je už beznádejne nemoderné, čím vám pomôžeme byť trendy, a tak sa môžete vyhnúť aj istým chybám pri obliekaní.

Nadrozmerné šály

Sú to šály, ktoré nepokrývajú iba váš krk, ale aj ramená, čo zvyčajne vaše oblečenie zútulní. Tieto šály však skresľujú telové proporcie. Vaša vrchná časť tela sa bude zdať ľudom obrovská, najmä ak šál skombinujete s priliehavými džínsami alebo sukňou a peknými topánkami. Ak sa chcete cítiť pohodlne, existuje mnoho iných elegantných spôsobov, ako tento cieľ dosiahnuť. Napríklad, oblečte si rolákový sveter alebo kabát, ktorý skombinujte s malým teplým šálom. Ak sa inšpirujete touto radou, vyhnete sa nechápavým pohľadom na svoje ženské proporcie.

Svetlé priliehavé džínsy

Priliehavé džínsy sú jedným z najpopulárnejších módnych trendov u žien. No vo väčšine prípadov tento štýl pristane iba ženám s dokonalou postavou a dôležitý je aj správny výber farby. Ak chcete svojím oblečením zakryť nedokonalosti, zvýraznite svoje najlepšie črty takým spôsobom, aby sa nedokonalé proporcie opticky skryli, preto je vhodné vyhýbať sa svetlým farbám, najmä bielej a vyberať si radšej tmavé farby.

Oblečenie s potlačou kvetov

V poslednej dobe bola kvetinová potlač na rôznych doplnkoch oblečenia trendom počnúc od kabátov až po spodné oblečenie. No teraz je už veľmi nemoderná. Preto sa módni dizajnéri snažia takýmto kvetinovým prvkom vyhýbať a dávajú prednosť látkam bez kvetových vzorov. Celkovo existuje veľa nezvyčajných vlákien, dizajnov a farieb, takže si máte z čoho vyberať.

Kabátové oblečenie a tesné priliehavé šaty

Hoci sú tieto kabáty stále v móde, vyzerajú dobre väčšinou na štíhlych ženách, ktoré si starostlivo vyberajú svoj štýl. Samozrejme, vďaka tomuto nezvyčajnému štýlu, takýto kabát zvýrazňuje pás a vyzerá úžasne. No doplniť k nemu ostatné druhy oblečenia je naozaj náročné. Jednoduchšie je zamerať sa na iné štýly, akými sú rovné kabáty, ktoré dokonale sedia s džínsami, sukňami a šatami.

Bundy a kabáty s falošnou kožou od lamy

Tento trend bol chvíľu na vrchole, ale teraz vyzerá naozaj nemoderne. Táto koža vzbudzuje dojem lacného a vyčačkaného výrobku. Zároveň je veľmi náročné tento štýl skombinovať: je tu vysoká šanca, že zladiť túto falošnú bundu nedokážete. Najlepšou voľbou je klasické oblečenie. Existuje obrovská škála výberu, ako napríklad ľahké pruhované kabáty, tvídové alebo vlnené kabáty a kožené bundy. Je na vás, čo si vyberiete!

Príliš veľa leopardej potlače

Niektorí návrhári tvrdia, že zvieracia potlač nie je najlepším nápadom, pretože toto oblečenie vyzerá veľmi snobsky a nie je dosť elegantné. Ale poznáme aj tajomstvo - menej je viac. Leopardia blúzka, sukňa, tenisky alebo iné malé doplnky môžu vyzerať štýlovo. Ak však chcete kombinovať sukne po zem, kožené kabáty a legíny, toho by bolo už príliš veľa. Ak sa rozhodnete toto oblečenie nosiť, vyberte si vysokokvalitné materiály a zamerajte sa na iné prvky vášho outfitu.

Pančušky so vzorom rybacej siete

Hoci sa pančušky so vzorom rybacej siete dlho považovali za provokatívne, teraz vyzerajú vulgárne, Nezáleží, kde si ich chystáte obliecť - sú nemoderné. Možno sa aj čudujete, prečo ešte vôbec o nich píšeme. No je to preto, že donedávna bolo trendom nosiť ich pod pruhované džínsy, no teraz je čas vrátiť sa späť k tradičným jednofarebným pančuchám. Potrebujete len vybrať si tie správne!

Nohavice s pásikmi a zmesou štýlov

Pred nejakým časom boli veľmi populárne nohavice s prúžkami, ale teraz nastal čas vybrať si tradičnejšie modely, ktoré vyzerajú pri akejkoľvek situácii klasicky. Pri výbere oblečenia je tiež populárne zmiešať rôzne štýly. Mnoho ľudí berie tento trend doslovne a začali kombinovať úplne nezlúčiteľné oblečenie a nie je na tom nič zlé, len by ste mali pamätať, že menej je niekedy viac.

Nohavice so zadným zipsom

Tento model vcelku nevyzerá zle a viaceré ženy ho milujú vďaka svojmu originálnemu dizajnu a zameraním na boky. Niektorí ľudia však tieto nohavice nemajú radi a tvrdia, že vyzerajú vulgárne a nie sú pohodlné. No je to na vás, čo si vyberiete, pretože, keď sa trend rýchlo stane populárny, zvyčajne tiež rýchlo stratí svoju popularitu. Je pravdepodobné, že sa to stane aj v prípade toho trendu a znova sa vrátite ku klasickým rifliam.

V závere chceme len podotknúť, že chute sa s ľuďmi líšia a každému sa páči niečo iné. Nechceme vám vnútiť náš názor na niektoré trendy. Noste čokoľvek, čo sa vám páči a v čom sa cítite pohodlne a krásne. Módne trendy sa menia stále a návrhári nikdy nemajú posledné slovo. Posledné slovo máte vy, preto máte aj dôvod na radosť, krásu a šťastie!

Súhlasíte s nami v tom, že tieto módne trendy už nie sú "in"? Zdieľajte s nami svoje názory v komentároch!

Pozrite si fotografie na couleursetbisous / Instagram, Depositphotos.com