9 Nových filmov, ktoré dokážu poraziť jesenné melanchólie

Jeseň je časom, keď túžime ešte viac po láskavosti a vzrušení ako obvykle. Na zohriatie potrebujeme šálku čaju so zázvorom a náš obľúbený sveter. Na to, aby sme získali príjemný pocit, ideme do kina. Poďme spoločne poraziť jesenné melanchólie - tento rok je plný úžasných filmov, ktoré nás potešia. Tak sa na ne poďme pozrieť!

Zdravanalada.sk vám prináša 9 úžasných filmov, ktoré by ste určite nemali zmeškať!

A Star Is Born: Herci: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliot, Dave Chappelle

Zápletka: Známy hudobník, Jackson, ktorého kariéra ide ku dnu, stretáva talentovanú speváčku Ally. Zaľúbia sa do seba a on sa jej rozhodne pomôcť dosiahnuť svoj úspech. No počas jej kariéry začne Jackson žiarliť a pokúša sa nájsť šťastie na dne fľaše. Ide o úžasnú prácu úžasného režiséra Bradleyho Coopera a Lady Gaga film skrášľuje svojím neuveriteľným hlasom.

Bad Times at the El Royale: Herci: Chris Hemsworth, Dakota Johnson, Jon Hamm, Jeff Bridges

Zápletka: Hotel El Royale leží pri hranici s Kaliforniou a Nevadou. Raz v roku 1969 sa práve tam v rovnakom čase ocitne čudná skupinka ľudí: gangster, spevák, kňaz, predavač vysávačov a vrátnik. Všetci majú niečo, čo chcú pred ostatnými skryť. Tento film je plný výborných hercov a nepredvídateľného konca.

Serenity: Herci: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Diane Lane, Djimon Hounsou

Zápletka: Hlavný hrdina miluje ženu, ktorá ho opúšťa kvôli bohatému mužovi. Raz sa žena objaví na prahu jeho dverí a žiada ho o hroznú vec. Neo-noirový film je plný úžasných zápletiek. Myslíme si, že fanúšikom Interstellaru sa bude dvojica Matthew McConaughey a Anne Hathaway veľmi páčiť.

Replicas: Herci: Keanu Reeves, Alice Eve, Emily Alyn Lind, Thomas Middleditch

Zápletka: Hlavnou postavou je biológ, ktorý stratil svoju rodinu pri autonehode. Rozhodne sa porušiť všetky možné princípy a vrátiť všetkých svojich členov naspäť do života. Tento film vás uchváti nezvyčajnou zápletkou a prinúti vás položiť si pár životne dôležitých otázok.

Bohemian Rhapsody: Herci: Rami Malek, Joseph Mazzello, Mike Myers, Aidan Gillen, Lucy Boynton

Zápletka: Ide o nový biografický film o britskej rokovej skupine Queen so zameraním sa na hlavného speváka Freddieho Mercuryho. Jeho hlas, charizma a túžba po slobode prejavu zostanú navždy v srdciach jeho fanúšikov.

The Girl in the Spider’s Web: Herci: Claire Foy, LaKeith Stanfield, Sylvia Hoeks, Stephen Merchant

Zápletka: Film je pokračovaním filmu The Girl with the Dragon Tattoo, kde hrajú hlavné postavy úplne iní herci. Tentokrát sa objavia hrdinovia v sieti špiónov. Bude aj nová dvojica tak oslnivá a úžasná ako Rooney Mara a Daniel Craig, ktorí hrali vo filme Davida Finchera?

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald: Herci: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Jude Law, Johnny Depp, Zoë Kravitz

Zápletka: Silný tmavý čarodejník Grindelwald uniká z väzenia a zbiera nasledovníkov, aby nakoniec dokázali čeliť nadvláde čarodejníkov nad ostatnými tvormi. Albus Dumbledore sa snaží prekaziť Grindelwaldove plány a získava podporu bývalého študenta Newta Scamandera. Na hlavné postavy čakajú milióny výziev, aby otestovali ich priateľstvo aj lásku. Tento film je najlepším potešením pre fanúšikov Harryho Pottera.

Colette: Herci: Keira Knightley, Eleanor Tomlinson, Fiona Shaw, Dominic West

Zápletka: Film je založený na skutočnom príbehu o úspešnej francúzskej spisovateľke a jej manželovi, ktorý ju núti napísať knihu pod svojím menom. Tento film je o smelosti, slobode prejavu a emancipácii.

Suspiria: Herci: Chloe Grace Moretz, Tilda Swinton, Dakota Johnson, Małgorzata Bela

Zápletka: Mladé a talentované dievča sa presťahuje z USA do Európy, aby mohlo navštevovať známy tanečný súbor. No čoskoro si všimne, že dievčatám sa stáva niečo strašné. Hrdinka sa pokúsi zistiť o čo presne ide a ako sa dá prežiť. Pri sledovaní tohto filmu vám budú určite prechádzať po tele zimomriavky.

Už ste videli niektorý z týchto filmov? Zdieľajte s nami vaše názory!

Pozrite si fotografie na Global Road Entertainment