Ako stiahnuť video z youtube?

Ako stiahnuť video z youtube?
Ako stiahnuť video z youtube?

Existujú niekoľko spôsobov ako stiahnuť videá z YouTube:

1. Použite webovú stránku alebo software špecificky navrhnutý na sťahovanie videí z YouTube. Na internete je dostupných veľa takýchto webových stránok a softvéru, ale uistite sa, že si vyberiete dôveryhodný, aby ste zabezpečili bezpečnosť vašeho zariadenia a údajov.

2. Použite rozšírenie alebo doplnok prehliadača, ktoré vám umožňuje stiahnuť videá z YouTube. Tieto sú k dispozícii pre rôzne webové prehliadače a obyčajne sa dajú nájsť vyhľadávaním "stahovač videí z YouTube" v obchode s rozšíreniami alebo doplnkami pre váš prehliadač.

3. Použite softvér na záznam obrazovky, aby ste zachytili video počas prehrávania na obrazovke. Týmto spôsobom si budete môcť uložiť miestnu kópiu videa na vaše zariadenie.

4. Použite funkciu "Uložiť offline" v aplikácii YouTube na mobilných zariadeniach. Týmto spôsobom si môžete uložiť kópiu videa na vaše zariadenie na pozretie neskôr bez pripojenia k internetu.

Majte na pamäti, že stiahnutie videí z YouTube môže byť porušením podmienok používania webovej stránky a môže byť tiež nezákonné v niektorých krajinách. Vždy je najlepšie skontrolovať podmienky používania a príslušné zákony pred stiahnutím videí z YouTube alebo akéhokoľvek iného webu.