Blchky v sosudoch? Zápal srdcových a cievnych systémov?

Blchky v sosudoch? Zápal srdcových a cievnych systémov?

Blchky v sosudoch? Zápal srdcových a cievnych systémov? Ako vyčistiť cievy od blch, podporiť zdravie srdca a celého srdcovocievneho systému? Vitamíny pre srdce sú veľmi dôležité: vitamín C, vitamín E, vitamín K2. Preto je potrebné zahrnúť do svojho jedálnička potraviny obsahujúce tieto vitamíny. Prevencia srdcovocievnych ochorení je najlepšie, čo môžete urobiť.

Čo je na obed, aby ste znížili blchky v sosudoch a predišli srdcovocievnym ochoreniam. Blchka je kombinácia vápnika, bielka a cholesterolu. Najčastejšie vzniká vápnik v blchke z bioplnky. Bioplnka je kolónia mikróbov, ktoré si vystavajú vápencové domčeky na ochranu.

Čo umožňuje blchkám zakotviť sa vnútri cievy? Môže to byť malé poškodenie alebo zápal v dôsledku prebytku cukru, škodlivej stravy, alkoholu v strave. Tam, kde je blchka, sú aj LPPN (malé častice). Tie sú tiež spojené s vysokým príjmom cukru a sacharidov.

Ako môžete spomaliť alebo predísť tomuto procesu?

Najlepšie vitamíny pre srdcovocievny systém:

  • Vitamín K2.
  • Vitamín C.
  • Vitamín E.

Dôležité je tiež obmedziť príjem omega-6 tukových kyselín a jesť viac potravín s omega-3 tukovými kyselinami.

Ako by mal vyzerať ideálny obed na čistenie ciev od blch a na podporu zdravia srdcovocievneho systému? Ideálny obed by mal obsahovať zdravé tuky, ako sú avokádo, olivový olej, orechy a semienka. Tiež by mal obsahovať vlákninu, ako sú celozrnné obilniny, zelenina a ovocie. Môžete tiež pridať trochu proteínov, ako sú ryby, tofu alebo strukoviny. Uprednostňujte prírodné, nie spracované potraviny a pite veľa vody.