Macallan The Reach 81-ročnej

Macallan The Reach 81-ročnej

Aukčný dom Sotheby's vystaví na aukcii najstarší viskí, ktorý kedy bol predávaný. The Macallan The Reach 81-ročnej dozrievania sa predáva na aukcii, ktorá sa otvára do 5. októbra. The Macallan The Reach, mimoriadne vzácny viskí, destilovaný v roku 1940 a dozrievajúci v sude z hľadzu, môže byť vaším, ak máte aspoň 110 000 libier sterlingov na prvú ponuku na aukcii. Americký aukčný dom Sotheby's bude prijímať žiadosti do 5. októbra prostredníctvom svojej webovej stránky. Viskí pod číslom fľaše 3/288 je zapečatený v ručne vyrobenom karafáne, ktorý držia tri bronzové ruky. Fľaša a socha sú umiestnené v vitríne obloženej červenou kožou.

Výška ponuky k 28. septembru je 110 000 libier sterlingov. Ten, kto sa na aukcii dostane do úspechu, tiež získa skúsenosť návštevy destilérie The Macallan Estate, vrátane degustácie tohto neuveriteľne vzácneho viskí 81-ročnej dozrievania.

Poznámky výrobcu - The Macallan The Reach
  • 👁 Farba: tmavo červená
  • Obsah alkoholu: 41,6%
  • 👃Vôňa: tmavá čokoláda, sladká kôra, parfumovaný rašelinný vlhký prach, slivky, koža, ružový grapefruit, jablkové želé a bohatá drevitá nota.
  • 👄Chuť: horké pivo, jahodové marmeláda, citrónový cukor, muškátový orech, pečený ananás, pekanové orechy, dym.
  • 👅Dozvuk: intenzívny a bohatý, sladký a dymový.