Ako by vyzeralo 18 animovaných postáv, ak by vyrástli

Zatiaľ čo niektoré animované charakterové postavy rastú, zakladajú si rodiny a majú deti, iné zostávajú deťmi navždy. Viacero umelcov si myslí, že to nie je fér a používajú svoje talenty, aby túto skutočnosť zmenili. Navrhujú dospelácke verzie svetovo známych animovaných hrdinov. A zdá sa, že niektoré z nich sa počas svojho života zmenili až príliš veľmi!

Zdravanalada.sk je tím zvedavých a umelecky založených ľudí. V tomto článku sme pre vás skombinovali tvorivé zábavné umenie, ktoré zobrazuje naše obľúbené malé detské animované postavy, ktoré vyrástli. Pokúsili sme sa predstaviť si, ako by vyzeral ich dospelácky život.

Moana sa preslávila ako nová vládkyňa morí. Teraz žije v harmónii so sebou aj prírodou. No nikdy však nezabudne na svojich starých priateľov a stále verí v silu spevu.

Boo miluje neodhalené tajomstvá a nebojí sa príšer, preto sa rozhodne v dospelosti pracovať ako novinárka. Stále spomína na svoje detské príbehy a nemôže sa dočkať, keď to povie svojim deťom.

Dora je teraz silnou, svalnatou mladou ženou. Pokračuje v hľadaní zázrakov v rôznych častiach sveta a nikdy nezabúda na svojich starých priateľov.

4. Lilo, Lilo a Stitch

Lilo pracuje ako antropologička. Ona aj Stitch sú stále najlepšími priateľmi. Veľa cestujú, stretávajú zaujímavých ľudí a každý deň počúvajú neuveriteľné príbehy.

5. Scooby a Shaggy, Scooby-Doo

Scooby a Shaggy navždy zostanú najlepšími priateľmi. Vyrástli spolu a teraz počas tichých večerov pri pizzi spomínajú na svoje dobrodružstvá. Stále sú však pripravení utekať pred príšerami a vyšetrovať nebezpečné prípady.

6. Lisa Simpson, Simsonovci

Lisa Simpson vyrástla na štýlovú pani. Presťahovala sa do New Yorku, pracuje pre prestížnu spoločnosť a má aj vlastnú kanceláriu. Rozviedla sa, no nedávno začala s Nelsonom nový vzťah.

7. Toulouse, Marie, a Berlioz, Mačky Aristokratky

Mačiatka vyrástli na mačky a teraz sú skutočnými aristokratkami. Keďže sa nemusia starať o peniaze, otvorili si kaviareň, kde môže stolovať každá pouličná mačka alebo psík zadarmo. Aj mladé mačiatka z chudobných rodín sú tiež pozvané na bezplatné hodiny spevu a kreslenia.

Ash sa stal majstrom Pokémona. V dnešnej dobe má vlastnú školu, kde vyučuje mladých Pokémon trénerov. Veľa cestoval a všade na svete vyhrával súboje s Pokémonmi.

Marceline je teraz skutočnou rockovou hviezdou. Má svoju vlastnú skupinu, ktorá chodieva na turné po celej krajine. Má aktívnu podporu aj zo strany feministiek.

Violet dozrela na silnú dospelú super-hrdinku a má niekoľko nových super-síl. Spolu so svojou rodinou pokračuje v boji proti príšerám. Odsťahovala sa od svojich rodičov a prenajala si apartmán, no stále trávi so svojou rodinou veľa času.

Bonus: Mulan a Li Shang, Mulan

Dospieť znamená aj to, že jedného dňa naše obľúbené postavy zostarnú. Niektorí umelci ilustrujú aj Disneyho postavy na dôchodku. A stále sa ľúbia, ako napríklad Mulan a Li Shang.

Ktorý z týchto obrázkov sa vám páčil najviac? Zhodujú sa ich dospelé verzie s vašimi predstavami animovaných detských hrdinov? Prosím povedzte nám o tom v komentároch!

Pozrite si fotografie na Monsters, Inc. / Pixar, conceptdisney / instagram