Bettina Zimmermann

Bettina Zimmermann

Bettina Zimmermann je nemecká herečka a modelka narodená 31. marca 1975 v Großburgwedel, Nemecko. Jej kariéra sa začala v 90-tych rokoch ako modelka, kde pracovala pre rôzne reklamné kampane a časopisy. Postupne sa presadila aj do televízie a filmového priemyslu.

Jednou z jej prvých televíznych úloh bola postava v nemeckom seriáli "Die Rettungsflieger" (1997-2007). V roku 2001 získala úlohu v úspešnom nemeckom filmovom trileri "Schatten der Wahrheit". Odvtedy hrala vo viac ako 50 televíznych a filmových projektoch vrátane filmov a seriálov ako "Die Wilden Hühner" (2006), "Die Wilden Hühner und das Leben" (2009), "Marie Brand" (2008-) a "Der Kriminalist" (2006-2019).

Bettina Zimmermann je známa svojou príťažlivosťou a talentom, ktorý jej umožnil získať množstvo ocenení a uznanie v oblasti herectva a modelingu. Okrem nemeckých projektov sa objavila aj v medzinárodných filmoch a televíznych seriáloch.

V súkromnom živote Bettina Zimmermann je v dlhodobom vzťahu s nemeckým hercom a producentom Kaiom Wiesingerom. Spolu majú jedno dieťa, narodené v roku 2012. Bettina je aktívna na sociálnych médiách, kde zdieľa zážitky zo svojej hereckej kariéry a osobného života.

Bettina Zimmermann

Bettina Zimmermann