Kenji Tsuruta

Kenji Tsuruta

Kenji Tsuruta je známy japonský mangaka, ktorý sa preslávil svojím jedinečným kreslírskym štýlom a zaujímavými príbehmi. Narodil sa 29. júna 1961 v Japonsku. Medzi jeho najznámejšie diela patrí manga s názvom "Wandering Island" (v originále "Bōken Elekutoro") a "Spirit of Wonder".

"Wandering Island" (Bōken Elekutoro) je príbeh o mladej žene menom Mikura Amelia, ktorá je pilotkou a doručovateľkou balíkov na odľahlých ostrovoch Japonska. Po smrti svojho starého dedka zdedí Mikura tajomný balík, ktorý obsahuje informácie o existencii záhadného blúdiaceho ostrova. Rozhodne sa vydať na dobrodružnú výpravu, aby tento ostrov našla.

"Spirit of Wonder" je zase zaujímavá zmes sci-fi, romantiky a dobrodružstva, ktorá sa odohráva v alternatívnom viktoriánskom svete. Príbeh sa zameriava na skupinu vedcov a vynálezcov, ktorí sa snažia uskutočniť svoje sny a objavy.

Kenji Tsuruta je známy svojou schopnosťou vytvárať fascinujúce a do hĺbky rozpracované postavy, ako aj svojím detailným a realistickým kreslením. Jeho diela sú obľúbené medzi fanúšikmi mangy a anime pre ich zaujímavé príbehy a jedinečný vizuálny štýl.

Kenji Tsuruta

Kenji Tsuruta

Kenji Tsuruta

Kenji Tsuruta

Kenji Tsuruta

Kenji Tsuruta